В търсене на градски шампион

София чака своя човек в кампанията We Are One на Champion

0 коментара Сподели:

София е град, който може да се похвали с индивидуализъм в не една посока. Присъствието на толкова много цветни и креативни млади хора, обогатява облика ѝ непрестанно. Журналисти, артисти, диджеи, програмиcти… ние сме лицето на столицата и ако се вгледаш в него, то е с широка, сияйна усмивка, красиви очи и стилна визия от глава до пети. Точно по тази причина, София е част от кампанията We Are One на Champion, която обединява няколко европейски модни столици в търсене на своя истински градски шампион.

ВИЖ КОЛЕКЦИЯТА ТУК

Под фокуса на „обектива“ са всички млади хора, които със своята креативност, будност, интереси, динамичен лайфстайл и подчертана стилна индивидуалност, са част от алтернативната градска сцена.

Това са отделните малки детайли, които събират Лондон, Париж и Берлин и затварят кръга в капсула от модерни доспехи.
Верига магазини BUZZ насочва поглед към онези, които търсят баланса между комфорта и качеството и смело вървят през градската джунгла, и чака с нетърпение да срещне новите лица на We Are One. Кампанията на Champion вече привлече вниманието на топ-инфлуенсъри от няколко големи европейски градa с новата луксозна линия на марката AW18 collection, и сега наред е София. Ако намираш себе си или някой свой приятел за личност, която е подпис за стилната улична мода, новата премиум колекция представя напълно различни стандарти в стрийт културата и е създадена точно за хора като вас – динамични градски индивидуалисти.

Бъди един от първите, които ще разходят горещите тенденции по улиците и стани градския шампион на Champion.

Колекцията AW 2018 допълва традицията с оригинален дизайн, още по-богати цветове, комфорт и подчертан личен стил, и изпраща на света посланието "Ние сме едно – различни по националност, но еднакви по дух!"

Ако искаш и ти да бъдеш градски шампион – можеш да намериш новата колекция на Champion ексклузивно в магазините на BUZZ в Сердика Център и Парадайз Център в столицата, а също и в тези във Варна и Бургас.

Да си кул и да ти е удобно едновременно

Тагове: мода mirmasta Champion BUZZ
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *