3 сериала, базирани върху комикси на Marvel

Супергероите от плът и кръв на малкия екран

0 коментара Сподели:

Вселената на супергероите отдавна не е тайното място на запалените гийкове по света. Неотдавна тя покори света както с поредиците за отделните герои, така и с вече приключилия епос за Отмъстителите. Освен на големия екран обаче през последните години супергероите настъпателно навлизат и в телевизията.

В голямото поле от сериали ние подбрахме за теб тези, базирани върху комикси на Marvel: 

Агентите на ЩИТ

Настъплението започва с агентите на Marvel вселената от организацията S.H.I.E.L.D., а преведено на български, заглавието на поредицата е "Агентите на ЩИТ". Комиксът, върху който е базиран сериалът, носи името на обединението. Самото то представлява шпионска агенция, целяща да опази мира. Както вече знаем, светът на Marvel е населен със супергерои и многобройни свръхестествени явления и заради това се нуждае от ЩИТ.

Вече повече от половин десетилетие сериалът продължава да набира фен база и води след себе си още и още почитатели на тази велика киновселена.

А ние нямаме търпение да видим следващите битки на агентите от ЩИТ, като тази възможност имаме и у нас и на малкия екран по FOX. 

 

Виж повече: Заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов виж кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и… си спечели супер награда

Daredevil

Познат още като "дръзкия дявол" или "дявола на доброто", Daredevil е един от сериалите, базирани на комиксите от Marvel вселената. За съжаление миналата година трябваше да си кажем край с невероятната история на един от най-любимите супергерои на поколения фенове по целия свят.

Подобно на меко казано лудия Deadpool, Daredevil също има своя недъг –

той е сляп заради инцидент с радиоактивно вещество. Именно заради това придобива и своя "сетивен радар", с който усеща средата около себе си много по-силно. Макар и спрян, сериалът има своите невероятни три сезона и ако все още не си се впуснал в дяволски добрата му история – сега е твоят шанс. 

Виж повече: 5 сериала, които да не пропускаш през юли

ЛЕГИОН 

(на отварящата снимка)

Снимки: Copyright 2019, FX Networks. All Rights Reserved.

"ЛЕГИОН" разказва историята на Дейвид Холър – мъж, който е убеден, че страда от шизофрения. По-късно обаче открива, че всъщност е един от най-могъщите мутанти, които светът някога е виждал. Именно заради първоначалното си убеждение е прехвърлян от една психиатрична болница към друга до момента, в който се среща с една от пациентките – Сид. След изумителната им среща той открива, че гласовете и виденията му са истински, и отключва още една дълго потискана истина – през целия си живот е преследван от зъл паразит на име Амал Фарук. Няма да издаваме всичко нататък, защото тази година ни предстои да изгледаме и последния сезон от един от сериалите, които винаги гъделичкат съзнанието ни с още и още обрати. Базиран върху комикс, част от света на Х-мен и разгърнат невероятно, тази година ще се насладим на неговия край. Ако искаш да разбереш повече за необикновената история на Дейвид Холър и останалите мутанти – сега е твоят шанс да хванеш вълната на тази помитаща поредица. 

Третия и последен сезон на хипнотизиращата поредица "ЛЕГИОН" откриваме у нас по FOX това лято.

Това е и последният ни шанс да видим развръзката на невероятното приключение на Дейвид и компания. Първият епизод отново ни обърка по онзи сладко-горчив начин, по който само "ЛЕГИОН" може, но все още не разбираме кой  всъщност е героят и кой злодей. За да си изясним докъде стигат силите на Дейвид и какво точно стана във втората серия, която има една от най-високите оценки във всички популярни платформи за кино, се връщаме към повторението ѝ тази неделя. Трети, както и всеки следващ епизод ни очаква отново в понеделник от 23:00 по FOX. Повече информация за сериала виж тук, а трейлъра към сезона гледай ето тук.

Епичен и сърцераздирателен финал на "Отмъстителите" на Marvel.

10 неща, които може би не знаеш за Stranger Things.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *