Последният да затвори вратата

Денят на духовете, или scary играта, в която е добре да си победител

0 коментара Сподели:

Хелоуин чука на вратата, пък дали от другата страна те чака лакомство, пакост или стресова ситуация с хора от другия свят, няма как да се предвиди. Никой и не иска да знае. Вече целият свят приветства тъмните сили на 31 октомври с нетърпение и усмивка, огряна от разтекли се свещи и тиквени фенери. Под малко по-модернистична форма келтският обичай да плашим духовете е настъпил с цяла тежест опашката на месец октомври и скоро не се очертава да я пусне.

Макар Хелоуин да не присъства официално в празничния ни календар, съвсем официално си го честваме чудовищно.

В този поток от страхувания със забавен привкус на събитийния хоризонт се четат силуетите на цяла редица ивенти, но ние ще хвърлим поглед на един от тях, чиято идея за потапяне в мистичния scary сюжет ни допада най-много, пък и наистина би ни донесъл емоция.

Денят за това изживяване няма да е само последният на месеца. Между 26 октомври и 2 ноември столичният Serdika Center те кани да се включиш в изпитания, чиято мистериозна обвивка е представена от реални актьори и инсталации и със сигурност би събудила много от сетивата ти.

Scary стаята те чака да отвориш скърцащата ѝ врата и да се превърнеш в гост на Dextrophobia rooms.

Мобилната стая на загадките няма да изневери на почерка си и ще изправи всеки дръзнал да я посети пред поредица от предизвикателства, загадки и разплитане на мистик ситуации. В рамките на 15 минути отбори от 2-ма до 5-ма души ще имат задачата да открият и разрешат всички въпросителни, за да достигнат до успешния финал „оцелели“. За тази цел ще са ви нужни наблюдателност, съобразителност, логическа мисъл, малко сръчност и, разбира се, силен отборен дух. Най-важното обаче е да се забавлявате, защото именно тази е причината чуждоезичният празник да се пренесе в България, а това, струва ни се, в случая е съвсем постижима задача.

Halloween стаята на Serdika Center ще съчетае мистицизма на празника, семейния дух на приказната атмосфера и технологиите и загадките от стаите Dextrophobia, а това със сигурност ще те пренесе в един различен, утопичен свят, така че събери своята малка дружина от приятели, колеги или съученици, пазарувайте за 50 лв. от някой от магазините и се гмурнете във вълнуващото Хелоуин предизвикателство с усмивка. Адреналинът ще ви изненада, а ние стискаме палци последният да затвори вратата от външната страна. Повече за събитието следи тук.

Потърси градския шампион.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *