В София през уикенда: 09 – 11 Ноемрви

Този уикенд експериментираме с храна и коктейли, но и не само

0 коментара Сподели:

Ако си останал в града ти даваме няколко варианта, с които да пребориш хладните почивни дни. Драго от Алекс Иванчев ще ни загреят с food pairing още от петък, а в уикендните часове след това ще обиколим интересните случвания из града – денем и нощем.

TATRATEA AND DOGMA AT OLD IS NEW

Петък, 19 часа, Old is new

Събитие за всички фуди и коктейлни любители. Резервирай си петър вечер са феноменалните коктейли на Драго съчетани с майсторски приготвените ястия на шев Алекс Иванчев. На територията на Old is new ще се вихри могъщ food pairing, за който нямаме търпение. Точно на това място пък сме винаги готови за изненади, така че се отправяме натам любопитни.

POP-UP, SEDDUM, ¨NON-PERSONA¨ AW19

От петък до 14 Ноември, 19 часа, Spazio

След участието си в Париж, колекцията¨Non-Persona¨ на алтернативната модна марка SEDDUM ще бъде представена за втори път в пространство SPAZIO SOFIA. В pop-upшопа, разполагащ се в галерията. Колекцията съчетава контраст и хармония, с цел възвръщане на архетипното у индивида, премахване на фалшивата маска и показване на истинското Аз. Ръчно изработените елементи в облеклата и аксесоарите, придават уникалност на колекцията, както идентичността на всеки един от нас. Ще имаш възможността да им се насладиш до 14ти ноемрви.

ИНГМАР БЕРГМАН – ЧОВЕКЪТ ЗА МАСКАТА – ЛЕКЦИЯ НА МИРЕЛА ВАСИЛЕВА

Неделя, 19 часа, Място 167

По повод ретроспективата на Киномания с филми на легендания режисьор – Ингмар Бергман – с голямо любопитство се отправяме към първата от поредицата лекции на киноведката Марина Василева.В лекцията ще се говори за живота му и събитията, които са го изградили като личност – семейството, църквата, връзките му и хората, съпътствали го в творческия му път.

Yalta Club • Hot Since 82 • 09/11/2018

Петък, 23.59 часа, Yalta Club

Веднага след като загреем с няколко коктейла в Old is New се отправяме към вечната ни парти дестинация – Yalta.Тук ще раздвижим петъка с Hot Since 82. Билети те очакват директно на входа на събитието.

0511 | Opening

Петък, 17.11 часа, ул. Оборище 80

Откриваме новото арт пространство дело на 0511. Подготви ли са и магазинс множество качествени и органични продукти, материали за рисуване и произведения на изкуството. Освен това, пространството ще бъде пригодено за най-различни събития като изложби, лекции и прожекции на филми. Нямаме търпение да отпразнуваме новото начало.

Готов ли си да се изправиш очи в очи с театъра?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *