В София през уикенда: 19 – 21 юли

Микс от събития този уикенд

0 коментара Сподели:

Летен уикенд в София събира свеж микс от разнообразни събития. На реге вълна сме още от събота следобед, като почитаме традицията на почивните дни, в която часът от денонощието е без значение. Забавата се лее и се сипва с връх, там където партита, арт фестивали и кино на открито се срещат –  в любимия град.

30+ STAND-UP * CAMINO PIANO BAR
Петък, 21 часа, Piano Bar Camino

Stand-up събитието за живота над 30 се завръща на сцената на Piano Bar Camino! Този петък ще закрием седмицата с много смях в компанията на тарани на хумора като жената с котка – Nadia Bright, кмета на стендъпа Георги Кючуков и софийската легенда Teo Chepilov. Събитието не се препоръчва за лица, родени след 2000 г.

BIG BIG SUMMER REGGAE VOL. 16
Събота, 14 часа, Маймунарника

Голямото лятно реге парти отново се завихря! За 16-а поредна година от Zionlionz Reggae Crew ни канят под открито небе в клуб Маймунарника да се съберем от рано през деня и да изтанцуваме слънчевия неделен ден заедно, в ритъма на реге, дъб и денсхол музика! 

В партито по традиция ще се включат селекторите на Zionlionz, както и възможно най-много и разнообразни артисти и лайв банди от родната реге вселена. Следете в събитието за целия лайнъп. Тази година освен на силния звук от сцената ще се наслаждаваме и на съвсем истинско soundsystem изживяване благодарение на JFFSoundSystem и нейния създател Miroslav Ivanov.

180° – LABORATORY FOR INNOVATIVE ART 2019
Събота, 19.30 часа, 180 Degrees Festival and Laboratory for innovative Art Sofia

За шеста поредна година фестивал "180° – лаборатория за иновативно изкуство" ще разнообрази културния живот на столицата. Артисти от различни краища на света ще се съберат в София и ще работят заедно в рамките на една седмица, за да изпробват своите иновативни идеи. Petra Pellarova, Nicolas von Ritter, International Ensemble Modern Academy, Montse Gardo, Биляна Вучковa, Richard Haynes, Милен Апостолов и 180° ensemble са само част от участниците в това издание. Тази година темата е "Форми" и е вдъхновена от 100-годишния юбилей на движението Баухаус. Не забравяй, че всички събития са с вход свободен.

YALTA CLUB GARDEN × METO K × ALEXX PETRENKO × 20/07/2019
Събота, 20 часа, Yalta Club

Миналата седмица минахме за по бира, но останахме до сутринта, така че този уикенд с нетърпение очакваме музикалната среща по залез в Yalta Club. Както винаги сме го обичали, качествен саунд и танци до зори, от които не можеш да избягаш. Този уикенд зад пулта са Alexx Petrenko + Meto K, намини, няма да съжаляваш.

Experimental evening vol.5: Спутник класики и ситуационни игри
Неделя, 17 часа, Спутник

„Спутник“ ни канят на късен неделен следобед, посветен на експериментите с коктейли и всички любопитни души като нас, които с удоволствие биха изпили няколко напитки по възможно най-забавния начин. Забавен, защото, освен да ни покажат как да миксираме сами едни от най-харесваните евър СПУТНИК КЛАСИКИ, ще ни забъркат и в интересни СИТУАЦИОННИ ИГРИ, за да бъдат задачите необичайни, смешни и предизвикателни. Ще надникнеш зад бара, ще работиш като екип, ще се научиш на основни техники и принципи при приготвянето на коктейли, които може да правиш в домашни условия, без да притежаваш професионален бармански инвентар. 

Виж заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и спечели награда

А ако вече си на морето – ето кои са баровете, ресторантите и хотелите по Черноморието, които си струва да посетиш

И като стана дума за барове… Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ коктейлите на лятото те чакат

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *