5 събития за след работа: 12 – 16 ноември

Парти уикендът тази седмица започва от рано, какво още - виж тук

0 коментара Сподели:

Тази седмица сме парти настроени. Нощните забавления не чакат уикенда, а през цялото друго време сме се отдали само на готини събития – филмови премиери, стендъп приключения и за финал онлайн дискусия, която да осмисли седмицата ти.

RE-IMAGINING THE FUTURE OF CENTRAL & EASTERN EUROPE

Вторник, 10 – 16 часа, online

Имаш възможността да се присъединиш към първата виртуална конференция в Централна и Източна Европа: RE-IMAGINING THE FUTURE. Ще се проведат три онлайн сесии на теми – Общностите водят промяна, Женско предприемачество и Impact Technology. Като участник ще се запознаеш с панелисти от целия регион и ще можеш да се включиш активно в разговорите, които са от най-голям интерес за теб, за да можеш да продължиш промяната като агент в своята локална общност.

КЪСО КИНО ВЪВ „ВЛАЙКОВА“ | ПАРТНЬОРИ И СИНГУЛЯРНОСТ

Сряда, 19 часа, кино „Влайкова“

Двата късометражни шедьовъра ще можеш да видиш на територията на кино „Влайкова“. Режисьорите и на двата филма, както и Лилия Маравиля ще гостуват на събитието, а освен тях ще бъдат представени и още няколко филма, които ще се навържат интересно с историите, зададени от двата български филма.

STAND-UP КОМБИНА * CARRUSEL CLUB

Четвъртък, 20.30 часа, Carrusel Club

Със сигурност събитие, което няма да пропуснем – безкомпромисните стендъп артисти Димитър Кючуков, Дими, Тео Чепилов и Димитър Велков се събират в дългоочаквана комбинация, а поводът е Рожденият ден на Carrusel Club. След ударната доза смях не се колебай да останеш и за бърдей купона в клуба – Oh dear, another year!

WORST BEHAVIOUR / GRAMOPHONE CLUB

Четвъртък, 23 часа, Gramophone Club

Всички с лошо поведение се събираме в клуб „Грамофон“ в четвъртък вечер. Откриваме уикенда малко по-раничко с Тодор и Стилян, които ще се погрижат за музиката.С добре подбран музикален бленд от ново и добре забравено старо – Hip-Hop, Trap и R&B.

ПИЛОТЕН ЕПИЗОД НА "ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА" – ЧАКАНЕТО СВЪРШИ!

Петък и събота, 17 – 22 часа, betahaus

Още когато изгледахме трейлъра на българската анимация, нямахме търпение филмът да бъде реализиран и ето че чакането ни свърши и беше заслужено. Още от петък, че чак до събота любимата коуъркинг къща ще бъде домакин за пилотните прожекции на филма. 

Виж какво друго предстои тази седмица.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *