5 събития за след работа: 19 – 23 ноември

Тази седмица – лайв музика, партита, изложби и кино

0 коментара Сподели:

Програмата тази седмица по нищо не отстъпва на един натоварен уикенд. Още от понеделник започва със супер як концерт, а по-натам седмицата продължава с още лайв приключения, кино, което ни води високо в планината, изложби и за финал пак партита. Къде, кога и какво, чети тук.

STILL CORNERS (UK) – LIVE

Понеделник, 21 часа, Sofia Live Club

Още първия път когато чухме песните на Still Corners, ни направиха особено впечатление. Станаха ни любими и направо не можахме да повярваме, че съвсем скоро ни очаква първият лайв концерт на дуото в България. Dream pop, synthpop британците Still Cornersще ни потопят в имагинерния си свят, в който всички заобичахме да се губим и намираме.

ELSIANE (CANADA) – LIVE

Сряда, 20 часа, Stroeja

В „Строежа“ сме почти като у дома си, освен с редовните си партита, които никога не ни разочароват, тук се отбиваме и за разнообразни лайв изпълнения. В средата на тази седмица нямаме търпение да чуем канадското дуо Elsiane. Силно повлияни от джаз, рок и електронна музика, дуото твори музикални пътешествия около сенситивния поп и трип-хоп звученето.

MOUNTAIN – ИСТОРИЯ С ЕПИЧНИ РАЗМЕРИ

Четвъртък, 21 часа, Дом на киното

На прага на зимата ще се отправим на едно пътуване към най-високите върхове на света, към опасностите и красотите, които крият… към магичната планина! Уникално кино и музикално сътрудничество между Австралийския камерен оркестър и номинирания от БАФТА режисьор Дженифър Пийдън, филмът Mountain е едно ослепително изследване на нашата обсебеност от планините.

SHRED TOGETHER SEASON 4

Четвъртък, 22 часа, Switch

Духна студен вятър, а с него не закъсня и първият сняг. Зимният сезон ни носи много споделени емоции и парти приключения, които нямаме търпение да започнат. Затова Switch ни събира за Schred Together парти, с което да извикаме зимното настроение. My Borovets пък ще ощастливи един от присъстващите на събитието със сезонна карта за Боровец. 

FONTFABRIC 10 YEARS ANNIVERSARY

Четвъртък, 19 часа, Gallery 2.0

Нестандартната изложба ще бъде по повод 10-ия рожден ден на Fontfabric Type Foundry. На откриването ѝ ще можеш лично да се срещнеш със създателя на студиото Свет Симов. Той ще разкаже как се вдъхновява за създаването на едни от най-продаваните шрифтове в света за марки, като Nike, Dacia, McDonald‘s, KFC, Lipton, Nestle, Telenor и много други. Ще можеш да видиш и едни от най-емблематичните типографски проекти на студиото от създаването му до днес.

Ето и едно прекрасно място, на което да погалиш сетивата си с вечеря на тъмно

Завърши деня си с хубава литература

Какво още се случва в града? Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *