5 неща, които ще те накарат да помечтаеш за работа в офис среда

Работещите в офис винаги се интересуват от предимствата на работата от къщи, а трудещите се от дома си копнеят за работа в офис

0 коментара Сподели:

Цял свят се бори да се отърве от работното си време в контролирана среда от 9 до 18, но има и една група хора, които си мечтаят за офис бюро, на което да си седят по цял ден с кафе в ръка и любим колега на стола до себе си, докато си вършат работата, разбира се. Коя е тази група от хора? Тези, които прекарват деня си, работейки от къщи, не са непременно най-щастливите същества на света.

Докато всички говорят за предимствата на работата от къщи, ние сме ти приготвили списък с плюсовете на работата в офис, които ще те накарат да забравиш за мечтата за фрийлансърство завинаги. Чети до края, където сме ти приготвили най-бързия път към мечтаната работа в офис среда.

СОЦИАЛНИЯТ ТИ ЖИВОТ Е В РАЗЦВЕТА СИ

Да работиш с хора невинаги е лесно, но със сигурност оказва полезно влияние върху социалните ти умения. А да работиш редом с хора е мотивиращо и вдъхновяващо. Офисът е място, на което можеш да завържеш трайно приятелство.

Когато всички се борите с едни и същи крайни срокове и имате общ враг – шефа цербер, – неминуемо се сближавате.

Кафе паузите се превръщат в най-любимата ти част от деня. Защото няма друго толкова мотивиращо занимание на работното място. Дори и работодателите го знаят. Защо иначе ще слагат кафе машина на всеки етаж.

Социалният елемент в живота ти е толкова важен, колкото и въздухът, който дишаш. А ако не си супер фен на колегите си, помисли си каква е алтернативата – да седиш по цял ден затворен и да няма друг, с когото да си размениш и една приказка освен този, дето те гледа от огледалото, а той ти е до болка омръзнал.

ВОДИШ ПО-АКТИВЕН ЖИВОТ

Да ходиш във фитнеса е нещо чудесно, но невинаги е достатъчно за поддържане на добрата ти физическа форма. Изисква се допълнителна активност. А тя се постига с всекидневно тичане след автобуса и с катеренето на стълбите в офиса всеки път щом ти се прииска да се насладиш на една пуш-пауза. Когато работиш далеч от дома си, възможностите за подобряване на активността ти в ежедневието са много.

ТИЙМБИЛДИНГИТЕ СА ТИ ВРЪХ

Все ти се е случвало да кандидатстваш в компания само защото си чувал за невероятните офис партита, които организират поне веднъж годишно.

Тиймбилдингите са особено вълнуващи преживявания, след които просто няма как да се завърнеш същият.

Сближаваш се с колеги (което е цялостната идея), осъществяваш някоя и друга свалка и пиеш на корем за сметка на шефа. Ей на това му се вика живот.

СЪЗДАВАШ СВОЯ МАЛЪК ОАЗИС

Ако компанията, за която работиш, няма стриктна политика срещу фън шуи, можеш да си създадеш своя собствен малък кът, който да включва удобен офис стол, колекция от снимки на любимите ти хора и някой и друг кактус на бюрото. Ако си достатъчно креативен, работното ти място може да излъчва усещането за дом с твърде малко усилия. И е по-добре от това да прекарваш деня вкъщи сред все същите вещи, да се ровиш из бъркотията на стаята ти, понеже все не ти остава време да подредиш, и в края на работния ден се връщаш… ами никъде не се връщаш. Защото от никъде не си тръгвал.

ВИНАГИ СИ В КРАК С ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА РАБОТА

И не говоря само за клюките между колегите. За поредната офис свалка можеш да научиш и със закъснение. Но винаги има неща, които се случват на момента, и ако не си там, можеш да ги изпуснеш. Ново повишение или възможност за поемане на проект, който ще промени посоката на професионалното ти развитие завинаги. Дори и компанията, за която работиш, да предлага работа от къщи, може да се замислиш дали няма да изпускаш твърде много, докато висиш пред компютъра от удобния си дом и се чудиш с кого да се посмееш за разнообразие.

Намери ли вече мечтаната си работа? Тази с най-удобното работно време и подходящо възнаграждение в уютен офис с най-готините колеги? Ако в момента търсиш най-добрата възможност за кариерно развитие, приятелите ни от най-големия сайт за покер залагания в света имат няколко предложения за теб.

Poker stars си търсят свежи млади хора, които да влязат в динамичните им редици, като позициите, които предлагат, са разнообразни, не изискват абсолютно завършени умения, защото компанията предлага обучение и плавно въвеждане в работна среда.

Ще можеш да се радваш на страхотно работно време, добро заплащане и възможност за кариерно развитие, както и динамична работа, която ще те направи част от играта. Можеш да се свържеш с тях точно тук, за да ти разкажат за предлаганите позиции. Готов ли си да намериш работата, която ще те вдъхновява всекидневно? Действай смело!

Виж кои са позициите, за които все още не знаеш, че си подходящ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *