„Всеки може да си подобри живота, стига да се довери на интуицията си“

Лиор Сушард ще ни отвее мозъка малко преди Коледа

0 коментара Сподели:

Дни преди Коледа с две поредни вечери взривяващо шоу в София идва смятания за най-добрия менталист в света Лиор Сушард. Представлението е на 19 и 20 декември в Народния театър и се казва „Безгранично“ – вдъхновено от вярването на Лиор, че всеки от нас има неоткрити умения и таланти.

Освен че може да познае рождения ти ден, името на домашния ти любимец или пин кода на кредитната ти карта, шоуменът може и да те накара да мислиш като него. Само виж как актьорите Джеръми Пивен („Антураж“) и Америка Ферара („Грозната Бети“) онемяха в шоуто на Джеймс Корден:

Неговият необикновен талант и страхотното му чувство за хумор са го превърнали във  всеобщ любимец на Холивуд – бил е 5 пъти гост във „Вечерното шоу на Джей Лено“, 2 пъти в „Късното шоу с Джеймс Кордън“ и веднъж в „1 на 1“ на Лари Кинг, а през 2016 г. изнася 10 специални шоу програми с Барбра Стрейзанд.

Да не забравяме и да напълним съзнанието си с позитивни мисли грандиозното шоу в София, призова наскоро Лиор в специално обръщение към българската публика:

Лиор Сушард е роден в Хайфа, Израел. Там и до ден-днешен живеят родителите му и двамата му братя. Харесва Супермен, но като малък се чувства по-скоро като Кларк Кент. Описва се като заклет почитател и на „Междузвездни войни“. Виж как взриви ума на водещите в предаването Good morning, America:

 „Точно както вярвам, че съзнанията ни са далеч по-могъщи, отколкото можем да си представим, така вярвам и че почти всички могат да подобрят живота си, като се доверят на интуицията си“

– пише той в своята книга „Четецът на мисли“. Тя е издадена от издателство Colibri на български и може да бъде открита в книжарниците.

Нямаме никакво съмнение, че ще взриви и твоя ум от сцената на Народния театър съвсем скоро. Билети за представлението на Лиор Сушард можеш да намериш ТУК, като VIP билетите включват чаша шампанизирано вино за „Добре дошли“, отделен вход, екземпляр от книгата „Четецът на мисли“, коктейл след събитието и това, което най-много ни интересува, разбира се – среща със самия Лиор Сушард. 

Виж защо толкова много обичаме Волтер.

Виж къде обичаме да си похапваме в обедната почивка.

Последвай ни в инстаграм за още интересни новини.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *