Вятър и море, а между тях зима за носене

Новата колекция на SQUARE е вече тук

0 коментара Сподели:

Тази зима център е градът – сивото, прашно, но много любимо убежище на всички нас, които, дори да сме сред природата, никога не губим връзката си с него. Тук сме пораснали, тук сме си вкъщи и всичко, което искаме, е да ни е удобно, когато ежедневно се сливаме с познатия пейзаж.

Това е ситуацията, върху която размишлява и Божидара Йонова, мацката която по въздух и по вода развива бранда си SQUARE и чиято нова колекция е доказателство, че може да има

дрехи, които срещат морето, слънцето, вятъра и планината и същевременно с това носят усещане за безкрайна свобода и минимализъм.

Това са дрехи, които преди всичко са удобни, ушити са специално от леки, памучни материи, а илюстрациите им са рисувани на ръка.

Зимната колекция на бранда с името STAY AWAKE отдава почит на забързаното и динамично движение на нашето съвремие и е посветена на всички хора, които не спират да търсят и живеят истински, а ако ти си един от тях – можеш да я разгледаш на живо още този петък, 7-ми декември, в Gallery 2.0. Повече за събитието следи тук.

В случай, че си от нетърпеливите – всички артикули STAY AWAKE можеш да разгледаш отсега на техния сайт squaressws.com или пък в инстаграм профила @square.ssws.

Подаряваме ти 4 яки подаръка още преди Коледа да е дошла

Коледните базари в София, които си заслужава да посетиш

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *