7 новогодишни партита, за които си струва да останеш в София

От партита в огромни зали до клубни музикални избухвания – ето как ще посрещнем новата 2019 г.

0 коментара Сподели:

Тя е на прага и чука ли чука на вратата, но ние не сме готови да ѝ отворим, преди да сме решили окончателно къде ще я посрещнем. Настъпването на новата година определено е партито на годината, затова знаем колко е важно да си на най-готиното място, с най-свежите хора и, разбира се – да се забавляваш до изгрев слънце.

И понеже един приятел казва – „полята година, спорна година“, ние сме подбрали за теб най-доброто от най-доброто, което ще се случва на софийска територия точно на 31.12.

Независимо дали говорим за мега събития в най-големите ни зали или за готини партита в обичайните заподозрени от любимите ни нощни локации, едно е сигурно – шампанско и готина музика ще се леят до зори, а ти само трябва да си избереш. Ето ги и тях – най-добрите новогодишни партита:

 INTERSolar 2019

Определено едно от големите събития на прага на новата 2019 г., организирано от нашите приятели от YALTA CLUB. На това грандиозно парти ще имаме възможност от 22:00 до 07:00 часа сутринта да чуем в Арена Армеец – Adam Beyer, Dubfire: EVOLV, Richie Hawtin и Liubo Ursiny, а останалото ще ти го покажем на място.

NewYearsEve BANG w/ Fernanda Martins (Extended Set)

Продължаваме нескромно със залите. В любимата ни Универсиада, в новогодишната нощ ще имаш възможност да се насладиш на невероятната Fernanda Martins. За подробности – виж страницата им и не забравяй, че в зала Универсиада никога не е било скучно!

Happy New Level at EXE CLUB

След по-големите пространства се запътваме директно и към родната ни клубна сцена с новия и вече любим – EXE CLUB. В новогодишната нощ там ще те чака здраво празнуване с Undercatt, André Winter, Peppou, ELECTRIKSOUL, Vanina, YORY и приятели.

Нова година в бар Петък – 31.12.2018

Може да си там всеки петък, но както знаеш – 2019 г. веднъж се посреща, затова не е зле да си я причиниш сред познатата парти обстановка на легендарния бар ПЕТЪК. Зад пулта подобаващо за повода застават Emil Prize & Marble Souls с най-празничната си музикална селекция за нова година… нов късмет!

Shame New Year

Ако не успееш да си го направиш „срамно“ в „Петък“, то не се отчайвай – винаги може да започнеш новата година с най-доброто от любимите ни Shame партита. Този път те те чакат в собствен клуб, нает за повода на бул. „Цар Освободител“ 10. Точно на 31.12 дансингът се открива с бляскави тоалети и с любимите хитове на Лошите момчета, Britney Spears, Антибиотика, Ricky Martin и кой ли не още.

ТИ СИ 2019 /4th ed./ New Year's bass party / live+ DJ's

През изминалата година Mixtape 5 събра много от любимите ни партита и спомени, ето защо го избираме и в новогодишната нощ. От мястото са ни подготвили впечатляващ музикален микс с ORATNITZA, BALKANSKY, OGONEK, THE BEDLAM CLUB, LAZY FACE, AFRIKANDRO, CTRL+J и TROPICAL DISCO.

New Year's Eve 2019 at Club Terminal 1 – 31 December 2018!

Ако трябва да опишем Терминала с една дума, то това би била „безпогрешен музикален вкус“. Ето защо на прага на новата 2019 г. знаем, че тук ще ни отнесат главите с най-доброто. На сцената ще те очакват P.I.F., Rewind, ЖЛЪЧ & Gena, FeeL и DoLittle. Найс, а?

We like Kitsch New Year

В TELL ME знаят как да ни раздвижат и освен с точния им алкохолен лист тук за посрещане на новата година ще те зарадват със супер DJ sets от Ivo Charlie, Julieta Intergalactica и Nasso Ruskov. Ние сме „за“ и нямаме търпение!

За още парти настроение си припомни какво те очаква през топлите месеци – EXIT изживяването, което всеки меломан заслужава.

Или просто хвърли един поглед на парти календара ни.

За всичко останало те чакаме в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *