8 любими неща от 2018: Андреа Банда Банда

Говорим си с любимите ни градски агенти, за да обобщим последните им 365 дни в музика, филми, книги и разни други

0 коментара Сподели:

Има неща, които в края на годината някак придават блясък и завършеност на всичко, което ни се е случило. Това са онези есенции от злободневния живот, които обаче са толкова докосващи, че ги мислиш, спомняш, препоръчваш и помниш поне още 12 месеца, ако не и до края на живота си. В този ред на мисли решихме да обобщим последните 365 дни на няколко личности, които според нас са белязали изминалата година. Помолихме ги да говорят за любимите им най-обикновени неща. Все такива, които имат лексиконна популярност, но са някак винаги интересни за питане, а и за знаене…

#Мегасладката мацка е лицето зад ексвидеоканала „Дръж ми пуканките“, който за кратко си взе почивка, за да вдиша нов живот през тази година и да издиша с ново име, а именно Andrea Banda Banda. Ако не си запознат, то накратко можем да кажем, че това е влог за кинокултура, с малко неловко чувство за хумор, заради което всъщност е толкова самобитно чаровен. Отскоро е част и от предаването "На Кафе" с Гала по NOVA телевизия. Следим я изкъсо, а ти „дръж си пуканките“, представяме ти Андреа…

Песен

Start me up – Rolling Stones, извинявайте, че не е нова, ще ми се всяка година да я чувам наново. Тази банда най-добре описва какво ми е на душата.

Филм/Сериал

Sinner, Castle Rock и много други. Започнах да се уча да гледам хоръри!

Книга

"Черна кутия: ниско прелитащи кучета" на Алек Попов. Нямам история с нея, влязох в една книжарница и си я взех, много ми хареса. Обичам истории с хубаво чувство за хумор и абсурди. Напомнят ми за живота ми! 🙂

Човек

Човекът на моята 2018-а е Ицака. Най-хубавото нещо в ютюб. Преувеличавам малко, но ще го оставя така. 

Събитие

Много паметни и безпаметни събития тази година. Последното най-специално май беше началото на новата ми работа като телевизионен ко-водещ. 

Пътуване

Обикалях из Австрия – отидох за сватбата на приятели австрийци – беше лудо, красиво, вкусно и продължи две седмици. Открих най-вкусния десерт на света – кайзершмарн, пожелавам на всички кайзершмарн в живота!

Придобивка

Едни сандали, малко туземски! И новата ми камера, с която планирам да заснема велики видео продукции. Или поне видео продукции.

Място

Санта Маргарита в Италия. Бях там през май. Не само защото мястото е красиво, но и комбинация, че имаше една седмица, в която можех да не мисля за нищо друго освен за тук и сега. По-спокойно на душата не ми е било от тогава.

Готов ли си с коледните подаръци?

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *