Приключение = безопасност ?

Този месец в Serdika Center насочваме вниманието си към пътната безопасност

0 коментара Сподели:

Като всяка джунгла градската също крие своите опасности. Хищници и препятствия ни очакват на всеки ъгъл, но спасение дебне отвсякъде. Улиците на града са неговите артерии и животът ври и кипи по тях. На тях стават и най-големите произшествия и най-беззащитни отново се оказват децата.

Спасението както на модерния човек, така и на най-малките често е близкият мол.

Именно там този месец заедно с децата ще разберем дали приключение е равно на безопасност.

Serdika Center и експертите от Института по пътна безопасност обединяват силите си този август, а мисията им е подобряването на поведението на най-малките по пътя. Заедно те ще организират специални демонстрации за деца, за да им представят основните правила, които трябва да спазват, когато са на пътя. Всеки уикенд до края на месеца между 12:00 и 14:00 ни очакват демонстрации при Голямата ротонда (ниво-1).

Какво още обаче ни чака в мола? 

Специална инсталация на пътна обстановка в умален размер, интерактивни игри и още много изненади ще открият най-малките на -1 етаж в Serdika Center. Освен това обаче ще открием и специален симулатор, както и „алкохолни“ очила, с които ще можем да разберем на трезва глава какво е въздействието на „само една чаша“ при шофиране. Игри, изненади и много награди очакват всички, включили се в активностите. А на 17 и 18 август ще се случи едно от най-епичните събития от кампанията. „Писта София“ е състезание, в което ще вземат участие над 100 професионални пилоти и ще ни научат на скорост, стил и безопасност. 

„Мисия нула“ е основният фокус на Института по пътна безопасност. С всички дейности през месеца те искат да засилят вниманието най-вече на най-малките, но и да припомнят на големите, че те са тези, които ги пазят. Затова от 5 до 25 август Serdika Center се превръща в най-големия ти защитник от опасностите в градската джунгла. Далеч от опасностите ще се научиш именно как да се пазиш от тях. Още за събитието ще откриеш тук

Кой е новият X Factor на пътя

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *