Jameson представя: 3 снежни филма, които ще те качат в планината

Снегът през декември е винаги добра идея било то във филмите или в реалния живот

0 коментара Сподели:

На територията на зимните холивудски филми имаме двама основни играчи – коледните семейни драми и ски/сноуборд комедиите. И към двете не трябва да подхождаме с особени очаквания, но пък са чудесен начин да уплътним време на дивана и да влезем в правилното настроение за предстоящия месец.

ON HER MAJESTY’S SECRET SERVICE (1969)

Шестият филм от поредицата за Агент 007 го отвежда в швейцарските Алпи, където Джеймс Бонд е под прикритие и на тайна мисия да спаси света от коварния план на мафиотски бос (с чиято дъщеря завърта лека афера) и неговите „ангели на смъртта“, умопомрачително красиви жени от всяка точка на земята. 

OUT COLD (2001)

Филмът се върти около мечтата на един от героите да построи сноуборд парк и внезапното завръщане на бившата му приятелка в града. Към това добави Зак Галифанакис, когото обичаме всякак, и гледката, без която никой ски/ сноуборд филм не е истински ски/сноуборд филм, а именно тази на Виктория Силвстед.

DOWNHILL RACER (1969)

Талантлив скиор се присъединява към американския национален тим за международно състезание. Ски драмата е снимана в Кицбюел, а в една от сцените дори се появява Силвестър Сталоун, което, разбира се, по онова време не е било ни най-малко от значение, тъй като Рамбо ще стане Рамбо години по-късно. 

Виж какво ни представи Джеймисън миналия месец.

Виж кои са романтичните комедии, които ни топлят в студените дни.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *