Какво се случва на метри преди финала на GoGuide Food & Drink Awards

Четири категории в оспорвана надпревара малко преди финала на нашите награди

0 коментара Сподели:

Официалното гласуване за тазгодишните GoGuide Food & Drink Awards 2017 приключва на 16 февруари и метри преди финала претендентите в 4 от категориите – „Най-добър ресторант“, „Най-добър бира бар“, „Най-добър нощен клуб“ и „Най-добър интернационален ресторант“, са в оспорвана надпревара. Резултатите наистина са много близки и честно казано, дори на нас ни става леко напрегнато какъв ще е финалният изход от гласуването. Точно затова те призоваваме да подкрепиш с всички сили твоите хора, за да може на церемонията на 22 февруари да се почерпите дружно за заслужените успехи. Разбира се, благодарим на приятелите ни от BGmenu, които ни подкрепиха в кампанията.

Напомняме още, че кампанията продължава, както добре знаеш – едновременно в списанието и в специалния ни сайт awards.goguide.bg, на който можеш да дадеш своя глас. Шансът да спечелиш някои от 90-те ваучера за консумация на стойност 50 лв. в едно от номинираните заведения, плюс някоя от другите ни награди е приятно постоянен, така че побързай.

За финал, разбира се, ти напомняме и за нашата премиум награда – телефон Samsung Galaxy Note 8, който е още тук и чака своя щастлив притежател.

В края на кампанията това може да си точно ти.

Казваме още, че официалната церемония, която предстои на 22 февруари, ще е по-бляскава от всякога, ще се излъчва на живо, така че сам ще можеш да разбереш кои от номинираните заведения ще бъдат големите победители. Решението е твое, наградите също са за теб, а претендентите в 4 от най-оспорваните категории очакват да ги подкрепиш точно тук. За финал напомняме – събитието ще се осъществи с подкрепата на Philip Morris International, Sofia Design District, Минерална вода Михалково, Coravin, Heineken и New Bloom Winery. Медиен партньор пък ни е Radio NOVA Bulgaria.

Гласувай смело тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *