Неастрологичен хороскоп за 2019

Виж каква ще бъде годината за 12те зодии

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Началото на годината е най-подходящият момент за твоя редовен, персонален, неповторим и безпогрешен хороскоп, изготвен специално от мен,  познат в средите на свръхестественото като маг Жаклина. Изминалата 2018-ане беше лоша година по две причини. На първо място, не затрихме Европейския съюз, докато ни беше в ръчичките, и на второ – натрупахме лафове, снимки, колажи с плочките на „Графа“ за поколения напред. Даже ме е яд, че не съм PR на Влади Ампов.

Щях да го накарам да влезе във форма и да си направи една лъскава снимка с изпъкнали коремни мускули, под която да пише: „Оправихме плочките на Графа“.

Както и да е, знам, че две неща не можеш да скриеш в този живот – лошото настроение и стомашното разстройство. Ако първото е резултат от старата година, то се надявам хороскопът ми за следващата да те освежи поне малко.

Овен

Това са тегави хора с добри сърца. Говориш им и аха да те разберат, после пак си правят, каквото знаят. Ето я например майка ми, така и не ме пита дали искам сестра навремето и сега цял живот тегля от своеволието ѝ. Добре че поне пита баща ми. Тази година на Овните им предстои да вървят с рогата напред и да газят всичко по пътя си към успехите!

Телец

За Телците годината ще бъде динамична и под знака на Сатурн. Ще жънат богатства и ще трупат успехи. Денят, в който кармичното благополучие ще ги сполети в пълния си блясък, е 29 април. За пълен ефект мини на безглутенова диета и замени кафето със зелен чай. И още нещо. 29 април е вторник, пусни си отпуск, за да не изпуснеш късмета си, докато си на работа и се занимаваш с маловажни неща!

Близнаци

Мъжете близнаци са изправени пред една изпълнена с напрегнати моменти година. Още този месец ще им дойде изравнителната сметка за топлата вода, после „Етър“ ще изравни на „Левски“ и докато си мислиш, че не може да стане по-зле, тъщите им ще дойдат на гости и накрая ще им дойде направо до гуша. Има решение! По 200 грама всяка вечер, тайно от жената. Жените Близнаци пък да оставят мъжете си на мира и да вървят да търсят реализация и изява в реалити предавания, защото тази година е шансът им.

Рак

Тук виждам изобилие от консумация на любовни трепети. Нептун е в четвърти дом, което значи, че ще срещнат красив непознат на екскурзия в Камбоджа. Лошата новина е, че понеже е камбоджанец и не говори английски, само ще се срещнат. Добрата новина е, че ще правят секс с друг турист, българин от Своге. На мъжете Раци се пада да трупат бройки, без да им се налага да пътуват до другия край на света.

Лъв

Лъвиците ще пируват с крехко агнешко, което много ще им се услади. Мъжете Лъвове пък ще се откажат за известно време от месото заради неприятен вкус, останал след консумация на дърто шилешко.

Дева

Скъпи мъжки Деви, тази година всичко ще ви е за пръв път. Първа любов, първи брак, първи развод, първа издръжка… първа втора любов, първи втори брак, втора издръжка… Все емоции, които не се забравят. Особено издръжките ще ви накарат да запомните всяко 6-о число от месеца. Дамите Деви пък ще бъдат еталон за съвършенството дори и в тези времена на политическа криза и жълти жилетки.

Везни

Ако съм на мястото на жените Везни, ще се оглеждам за материално осигурен мъж Козирог (по-надолу ще видиш защо) и ще си оправя живота! Мъжете от този знак няма от какво да се оплачат, при тях каквото и да става, всичко е точно!

Скорпион

Чакат ги промени на много фронтове. Вероятно положителни… за повече информация ми изпрати SMS.

Стрелец

Неочаквано запознанство с мистериозен мъж ще промени живота ви! Мъжът е толкова мистериозен, че дори аз не знам нищо за него. Само съм чувал, че е Рак, работи в IT сектора, обича романтичните вечери, ходи на фитнес 3 пъти седмично, кара немски автомобил, живее в Модерно предградие и се казва Данчо. Повече не мога да ти кажа.

Козирог

Ако гаджето ти е Стрелец и се запознае с Данчо от по-горе, това вероятно ще промени и твоя живот. Козирозите ги чака нова кола, нов дом, ново всичко, но за съжаление все същият скапан стар живот, е*и му майката. Чак на мен ми стана гадно от това разминаване между очаквания и краен резултат. Нищо, и това не е малко, посоката е правилна. За 2020 г. вече обещавам, че всичко ще е в допустими граници – стар дом, стара кола и млада жена!

Водолей

Водолеи, тази година използвайте всяка възможност да бъдете социални. Любов, секс и забогатяване не се очертават, затова поне си запълнете времето с хубави разговори и приятни моменти с най-близките.

Риби

Ох, Рибите са типичен пример за това, как в живота емоцията надделява над здравия разум в името на доброто и в крайна сметка се случва едно голямо нищо! В началото на годината Рибите ги чака силна платоническа любов, което, разбира се, ще доведе до много моменти на опознаване на себе си и това, как сами да си доставят удоволствие. За компенсация през второто полугодие най-сетне ще се насладят на две-три плътски ласки. Но не повече!

За персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и приготвяне на противогрипни ваксини по стари народни рецепти можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина!

Виж кои са Новогодишните обещания, които няма да изпълниш.

Виж кои са рекламите от 2018, които няма да забравим.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *