20 години дръм и басс с H.M.S.U.

Януари ни е подготвил парти вълнения

0 коментара Сподели:

Януари е тих и примирен. Януари отваря вратата към една нова година, за която се надяваме да е по-хубава от предишната. През януари често сме омърлушени и затворени в домовете си, а по-лошото е, че се затваряме още повече в самите себе си. Ние от GoGuide не приветстваме подобна практика и искаме да ти покажем, че през януари градът ни се събужда и се готви за новите 12 месеца смях по улиците, хубава храна в заведенията и шумни партита, които да накарат кръвта ни да закипи.

На 26 януари, вече в крак с нормалния си ритъм на живот и откриващи с пълна сила радостите от зимните вечери, сме канени на един специален рожден ден – H.M.S.Uстава на 20 години, а юбилеите по традиция се отбелязват подобаващо.

Да слушаш дръм и бас е като да се върнеш назад във време и да си отново в гимназията, да бягаш от час и да се събирате компанията, за да слушате тези звуци, които тепърва навлизаха в живота ни, но ни пленяваха от първия момент. 20 години е една сериозна възраст и направо не ни се вярва. Та това са две десетилетия музика и израстване.

Две десетилетия, през които H.M.S.U. ни държи в течение на най-доброто от drum& bass/ jungle движението у нас. Това е най-голямата организация за електронна музика в България и популярността ѝ е несъмнена. През тези двадесет години са проведени над 500 събития и са поканени над 400 международни гости. Самата организация се е утвърдила като свързващото звено между различните организации и артисти от Балканите, а едва ли има друг подобен феномен. Но няма и друго нещо толкова невероятно, което да ни обединява по-добре от музиката.

Няма защо да те убеждаваме, че 20-годишнината на H.M.S.U. е най-великото парти за месеца. Особено след като ти разкажем, че на 26 януари 2019 г. в зала „Универсиада“ участие в събитието са потвърдили всички артисти в организацията – ACIDTRIP, COOH, EXo, FAITH, KONSPIRATOR, L33, LIUSY, OGONEK, MOCKSи TARGY. Освен музиката, която толкова обичаме, любимите ни артисти са ни приготвили и специални изненади. Очакват се над 25 международни и родни артисти, както и много други изненади, които за първи път ще се случат в България. Все още не знаем какви са те, но предстои да разберем в най-скоро време.

Само 24 часа след пускане на билетите 400 от тях са били продадени, а си заслужава да избързаш с покупката, защото намалението в цената въобще не е за изпускане.

То е и начинът на H.M.S.U. да благодари на верните си феновете заради всичките години съвместно слушане на дръм и бас и израстване заедно.

Бързаме да си купим билети и да ти припомним, че след шума на новогодишните партита животът продължава и най-успешното обещание, което можеш да направиш пред себе си за 2019 година, е да не изпускаш тези събития, които се случват само веднъж. Рожденият ден на H.M.S.U. е едно от тях.

Повече информация за събитието можеш да намериш тук.

Билети можеш да си закупиш тук

Виж защо харесваме зимните градски приказки.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *