Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти

Go Food & Drink Awards очаква твоята оценка

0 коментара Сподели:

Измина още една година, в която се наслаждавахме на всичко хубаво по пътя си, и то по много. Пътувахме, слушахме хубава музика, откривахме забележителни места, срещахме се с красиви хора с креативни идеи, галихме сетивата си с най-различни и нови вкусове, вдигахме чаши със страхотни коктейли и не спряхме да споделяме с теб всяко едно съкровище, което заедно сложихме в графа „находка“ напълно заслужено.

Дойде времето за четвърта поредна година да обединим дружно силите на добрия вкус и да определим кои са най-добрите барове и ресторанти в София за 2018 г. Нашият ход вече е направен и сред повече от 2800 заведения и обилно количество храна и напитки селектирахме 90-те, които смятаме, че се открояват по не един важен за всички нас параграф. Номинираните в нашата класация отличихме с червен стикер NOMINATED на витрината, разпределихме ги спрямо техния акцент върху храните и напитките в 18 различни категории и сега е време именно ти да решиш кои от тях спечелиха сърцето ти със своя принос и отношение към гастро културата на столицата, като гласуваш за любимото си място на awards.goguide.bg.

По традиция разделихме категориите по естество на пицарии и пастичерии, BBQ & Grill, морска кухня, кафетерии, коктейл барове, клубни сцени с музика на живо и т.н.

Смятаме, че всеки претендент за Go Guide Awards напълно заслужава своето място в номинациите и вярваме, че ще оцениш обективно силните страни на участниците във всяка една категория, за да спечелят титлата именно най-достойните в бранша.

Гласуването започва днес, на 11.01, и ще продължи до 11.02 на специалния ни сайт awards.goguide.bg, а в списанието можеш да прочетеш повече за всяко номинирано заведение. Знаем, че задачата ти е отговорна към всички,

затова ти благодарим, давайки шанса на всеки, споделил своето лично мнение, да спечели един от 90-те ваучера за консумация в някое от номинираните заведения на стойност 50 лв. или да посрещне годината с чисто нов Samsung Galaxy Note9.

С нетърпение режем лентата на Go Food & Drink Awards 2018 и чакаме твоят глас за любимо място в София да влезе в урната и да наклони везните в правилната посока. Условието, за да бъде зачетен вотът ти, е да гласуваш на всеки слайд и да минеш през всички категории. Сигурни сме, че щом си сред Go Guide феновете, поне веднъж си бил клиент на тези места и гласът ти ще бъде обективен, а ако случайно имаш пропуск – разполагаш с месец да го запълниш с удоволствие. Веднага след като разберем кои са най-добрите барове и ресторанти, ще обявим и печелившите сред всички вас. Не забравяй – мнението ти е важно както за нас, така и за бизнеса и от него зависи нивото на гастро картата, по която после рамо до рамо ще се разходим…

Go Food & Drink Awards се осъществява с любезното съдействие на приятелите ни Stars Group.

ГЛАСУВАЙ ТУК.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профилът ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *