Гласувай за наградите на Go Guide и спечели Nike Air Force от Ballistic Sports

Даваме силен старт на наградите и сме ти подготвили куп изненади

0 коментара Сподели:

От днес даваме старт на гласуването за  Go Food & Drink Awards 2018, което по традиция включва и много подаръци за теб. Ние номинирахме тези в бранша, които попаднаха в полезрението ни през изминалата година, а кои са най-добрите сред тях, решаваш ти. Традиционно ще раздаваме много награди – за всеки, отделил от времето си да даде своя глас…

ГЛАСУВАЙ НА AWARDS.GOGUIDE.BG и се запознай с наградата ни в първата седмица от кампанията.

Можеш да спечелиш кецове Nike Air Force от Ballistc Sports, ако гласуваш в периода 14-20 януари.

Air Force 1 е създаден от дизайнера Bruce Kilgore и е първата баскетболна обувка, която използва технологията Nike Air .Името е препратка към Air Force One, самолета, с който лети президента на Съединените щати. Nike Air Force 1  са считани за емблематична обувка за младите ърбан хора, откъдето идва и прякорът Uptowns. Легендарните Air Force са се превърнали с годините във фаворит на колекционерите (т.нар. сникърхедс) и смело ти заявяваме, че е един от задължителните чифтове, които трябва да притежаваш в гардероба си.

Имаш възможност да ги спечелиш с любезното съдействие на Ballistc Sports.

Освен 90-те ваучера и големите награди в първата седмица от гласуването за всички, които ще дадат начален тласък, разиграваме и тази седмична награда. Идния понеделник, на 21 януари, ще изберем един, който ще спечели кецовете.

Дерзай на awards.goguide.bg и могат да бъдат твои.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *