Бъдещето в офис

Sutherland е за онези, които обичат и в офиса да се чувстват като у дома си

0 коментара Сподели:

Не сме грандомани в представата си за футуристично работно място. Гледаме да не мечтаем за междугалактически полети до офиса или за чип за радиочестотна идентификация. Казваме евала дори на простички наглед неща като месечен бонус за добро представяне, допълнително здравно осигуряване, свежи зони за отдих. И тъй като глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси вече е на 10 години, решихме да направим редовната си обиколка из офисите на бъдещето.

Не знаем защо, но веднага щом прекрачваме прага на Съдърланд, в ума ни изниква поточната линия от съвършени хора в „Гатака“. Цъкаме с език и осъзнаваме, че лицата от билбордовете на компанията са същите, с които се разминаваме в момента: служителите. И после как Съдърланд да не са в топ 3 на работодателите, осигуряващи най-добро офис пространство… Не става дума само за цветните пуфове, с които е миниран пътят ни. Нито дори за добрата локация на трите офиса в София и на двата във Варна и Бургас. Нямаме точно предвид и местата за релакс с джаги, билярд и плейстейшън. Нито библиотеката и музикалната стая. Става дума за пространството на самия живот. За факта, че

компанията кара служителите си да се чувстват уютно, като подкрепя дори най-дръзкото им амплоа.

Само една обиколка е достатъчна, за да разбереш, че в тях се крият успешни певци, сноубордисти, акробати и балерини.

За 2018 г. организацията с офиси в 20 държави и клиенти от ранга на Spotify, Hilton и GoDaddy добавя още няколкостотин служите­ли, стигайки джакпота от 2500 кадъра в България. И понеже в Съдърланд грави­тацията действа на­ обратно, 200 от тях вече гледат старата си позиция отвисоко.

бул. „Ситняково“ 48

02 892 6869 

Гласувай за най-добър бар и ресторант в София.

Готов ли си за най-вълнуващото събитие за месеца?

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *