Bears on the top

За мечките и златото - Tous създават бижута, вдъхновени от детството

0 коментара Сподели:

Tous може би не е първият бранд за бижута, за който ще се сетите, но от 1920 година насам създателите му правят нещо удивително. Историята води началото си от Испания и Салвадор Тус и неговата съпруга Тереза, които отварят часовникарско ателие за дребни ремонти. Пътувайки и опознавайки света Салвадор развива страст към бижутата и 20 години по-късно я предава на своя син. Той и съпругата му Роза обединяват усилия, талант, опит и креативност, за да се роди Tous.

 

 

Бижутата, които започват да създават зад това име носят отпечатъка на едни от най-ценните моменти в живота на двамата. Роза разказва: По време на едно пътуване видях малко плюшено мече на витрината на един магазин и то успя да върне вълшебни спомени от детството ми. Веднага си помислих: защо не направя от това мече бижу?

 

 

Много бързо след създаването му, то се превръща в любим талисман на много хора по света и пробива пътя на марката. И въпреки че колекциите постоянно се менят, мечокът винаги е там – под една или друга форма. През 2011 година лице на пролетната колекция бижута е Дженифър Лопез, която също е фен на безценните мечета.  В момента марката се развива по-добре от всякога, дарявайки възможност на хората да си подаряват не просто бижута, а и част от очарованието на детството и безгрижието.

 

Tous предлагат и парфюми, козметика, продукти за мъже и деца, аксесоари и чанти.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *