Треска за мода

Fashion Days с приложение за iOS

0 коментара Сподели:

Само една жена може да разбере друга жена, когато става дума за точно определени обувки, които искате в точно този момент. Разстоянието, което ви дели от тях, се скъсява до няколко клика. Fashion Days, водещият онлайн клуб за пазаруване в България, който предлага топ модни марки, пусна мобилно приложение за iPad и iPhone, с което нещата (разбирайте разглеждане, избор и покупка) се случват повече от лесно.


Приложението е изключително интуитивно, като разработчиците са ни предпазили от всяка опасност от лутане – от раз може да се насочите към различните категории продукти – за жени, за мъже и за дома. След като напълните мобилните кошници с артикули с отстъпки до 70%, просто изпращате поръчките си и оставате в очакване куриерът да почука на вратата.


Сега, когато с повече късмет пиете мохито на плажа, е точният момент да се възползвате от мобилното приложение на Fashion Days, благодарение на което не ви е нужен дори компютър, за да пазарувате онлайн. Самото заплащане може да се случи при получаване на покупките, които пък имате възможност да върнете, ако не сте уцелили размера си или поради друга причина.  


Изтеглете приложението от App Store безплатно, предстои разработване и на Android версия.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *