Завръщането на Краля

Карл Кокс се връща на EXIT това лято

0 коментара Сподели:

Няма как да не сме развълнувани от приближаването на фестивала EXIT, когато навън е студено и мисълта за летните приключения поддържа топлината на телата и душите ни въпреки минусовите температури. Няма да спираме да мислим и да говорим за EXIT до юли, когато ще бъде началото му. Наскоро те информирахме за част от имената, които ще се погрижат за доброто ни настроение през първите дни на месеца, а днес ще ти дадем още една причина да си закупиш билет колкото може по-скоро.

Carl Cox се завръща! За радост на многобройните си фенове легендарният диджей ще се появи отново на DanceArena, за да отпразнува десет години от първото си участие през 2009 г. Преди години взема решение да намали броя на участията си и това прави всяка от неговите изяви пред публика изключително ценна. Връзката му с EXIT обаче е безспорна, затова през 2019 г. ще имаме удоволствието да се насладим на музиката му.

Благодарение на него фестивалът ще започне ударно още от първия си ден. На 4 юли денят ще приключи с тричасов сет, продължаващ до ранни зори.

Завръщането на Краля на електронната музика се дължи на всеобщите усилия на организаторите на фестивала и най-верните фенове на легендарния диджей. Те записват емоционално видео, в което канят Карл Кокс да се завърне на сцената, и той отвръща с потвърждение. „Едно от най-хубавите изживявания, които съм имал, е без съмнение участието ми на EXIT festival. Трябва да си себе си, твоята душа да изразява кой си ти всъщност, а това е нещо, което наистина е особено важно за EXIT.

Повече за участието на Карл Кокс на EXIT фестивала можеш да намериш тук

Купи си билет по-рано, за да си сигурен, че няма да изпуснеш появата на любимия си диджей. Също така с всеки EXIT билет получаваш като подарък посещение на още два летни фестивала. Единият е Sea Star Festival, който открива летния сезон на красивия хърватски бряг в края на май. Вторият е Sea Dance Festival, който обещава да сложи подобаващ край на фестивалния сезон в края на август в Черна гора.

За да си сигурен, че няма да изпуснеш нито минута от летните вълнения, можеш да си закупиш билет тук или тук .

Виж кои са другите изпълнители, които можеш да чуеш на фестивала.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *