ДЕЧИЦА ЗА МИЛИОНИ

Какво ви идва на ум, като чуете за богати наследници – кока, скука, секс, кока, скука… Има и други!

0 коментара Сподели:

Подбрахме сред младите заможни дечица с известни фамилии най-читавите и амбициозните. Онези, които не се лигавят, не трошат пари за шоу, не се напиват по баровете по цели нощи, не се излагат с безумни секс скандали, не друсат (много), не се глезят… Е, поне се опитахме да ви ги представим в тази светлина. Пък да видим…

ДАРЯ ЖУКОВА

богати наследници

Изтъркано клише – Пари при пари отиват! Но какво да възкликнем, като видим как неприлично богатата наследница на империята Жукови – Даря – се подвизаваше с един от най-заможните мъже в света, Роман Абрамович? Той обича футбола, обича качествените съвременни арт творби… качествените дами…

Хайде сега, да оставим любовта (към парите) настрана! Руската притежателка на милиони е предприемчив човек – управлява моден бранд – Kova & T, главен редактор е на списание POP – издание, посветено на изкуството, културата и проблемите, свързани с глобализацията… Направо да завидиш! Притежателка е на няколко галерии в Лондон и основател на Центъра за съвременно изкуство и култура в Русия, наречен Garage centre – благодарение на това си начинание младата рускиня излиза пред обществото с новото лице на покровител на изкуството. Пфу, отдъхнахме си – поне се намери кой да закриля арт произведенията!

Стилна и елегантна, руската наследничка е типичен представител на американската мода. Родена е в Москва през 1981 г. Тя произлиза от семейството на бизнесмена милионер Александър Жуков и Йелена Жукова – микробиолог. Дъщеричката изкарва диплома по литература и се премества в Лондон да учи медицина. И все пак изглежда модата е най-голямото й призвание. Че на коя красива богата наследница не е? Нейни любими лейбъли са Chloe, Luella, Prada и YSL. Както вече споменахме, Даря създава своя модна марка – Kova & T. Начинанието е предприето в партньорство с нейната приятелка Кристина Танг. Аз винаги съм била много енергична, казва Даря. Личи си, пък казваме ние.

 

АНДРЕА И ШАРЛОТ КАЗИГАРИ

богати наследници

Андреа – най-красивият принц на света! Той, макар и да не идва на бял кон в мечтите на всяко момиче, е в класацията на 50-те най-красиви хора на списание People. 21-годишният младеж е бохем с дълги чупливи коси и с богат любовен живот. Син е на монакската принцеса Каролина от втория й брак с богатия италиански наследник-модел – Стефано Казираги… Най-вероятно от него Андреа е наследил изкусителния си чар. Баща му обаче загива при инцидент с моторница преди 15 години. Принцът на 21 век, за какъвто беше обявен нашият герой, има собствен неподражаем стил на развлечени дрехи и често попада в боеве с папараците. Ние обичаме такива принцове – толкова неприлични!

В момента Андреа е сгоден за Татяна Санто Доминго, богата латиноамериканска наследница, чието семейство наричат колумбийските Кенеди. Дядо й е собственик на авиокомпанията Аvianca. Сватбата е насрочена за 31 август.

Красавецът е роден през 1984 г. в Монако. Завършил е Американския университет в Париж. Обича да ловува и се интересува от политика. Младият Казираги е представител на благотворителния фонд La Fondation Motrice, основан от бащата на негов съученик, страдащ от церебрална парализа. Участвам и в AMADE (Association Mondiale des Amis de l’Enfance) – фондация, която се грижи за децата по света. Прекарах осем месеца в Африка, давайки уроци в Сенегал, Нигерия и Того, разказва Андреа. Добър бунтар е този Казираги – със златни джобове, но и със златно сърце!

богати наследници

Сестричката на младия Казираги е Шарлот. Тя е родена през 1986 г. и е четвъртата по линия принцеса, кръстосала крачета върху трона на Монако. Тя също участва в класации от типа Най…, влиза в листата като 10-а на обявените за най-добри партии за брак. Освен това списание Vanity Fair провъзгласи красавицата за една от най-добре облечените жени на планетата. Тя редовно посещава модните ревюта на любимите си дизайнери – Chanel и Алберта Ферети. Освен че Шарлот владее пет езика, тя се изявява и като журналист в лондонския вестник Independent. Що се отнася до интимния й живот – богатото момиче има стабилна връзка с наследника на милионите на индийската фамилия Делал. Ей такива да са младите съвременни богаташки! 

 

ТАЙРЪН УД

богати наследници

Не съм момчето на тати, заявява Тайрън Уд.

Поредният наш богат герой е роден през 1983 г. в Ню Йорк. Син е на скандалния Рони Уд от Ролинг Стоунс и красивата моделка Йо Уд. Разпознаваме симпатягата Тай от няколко метра! Не си сваляйте очилата, няма нужда, достатъчно е сексапилен, за да ви извади очите. Кой като него – израснал в игра с децата на Мик Джагър – Лизи и Джими, както и с дъщерите на Кийт Ричардс – Тео и Алекс. Съдбата рядко е благосклонна към дечицата на звездите и те бързо се сблъскват с реалността – по петите на Уд тичат тълпи от влюбени опортюнистки. Но Тайрън бързо натрупва солидно количество опит: Moга да ги разпозная от километри, казва той печално. 

В момента Тай живее в Лондон и е директор на Scream Gallery: Коя е най-голямата ми амбиция? Да видя Scream Gallery световноизвестна… така да го кажем! Искам галерии в Ел Ей, в Ню Йорк…

Семейството на богатия наследник е сплотено според собствените му думи. Като фамилна мафия сме, шегува се той. Така си е – империята Уд, освен галерията, включва и марка козметични продукти за протекция на кожата, принадлежаща на симпатичния Тай, също фирма за организиране на събития, както и звукозаписната компания Wooden Records.       

Каква е философията на малкия Уд? Като най-млад предимството, което имаш, е да се учиш от грешките на всички останали. Мъдро момче, браво на него!

 

ЛАПО ЕЛКАН

богати наследници

Мотото на следващия наш млад богаташ: Животът е сложен и труден, но това не означава, че не можеш да намериш време, енергия, страст и любов да се раздадеш на останалите. Как ли се раздава Лапо? Или по-скоро – как го дава? Да видим…

Италианецът Лапо Елкан е предприемач и дизайнер. Син е на дъщерята на Джани Аниели – Маргерита, и френския писател Ален Елкан. Роден е през 1977 г. в Ню Йорк. Брат му, Джон Елкан, се очаква да оглави Фиат, а Лапо е един от собствениците на Ювентус и президент на волейболния отбор Спарклинг Милано.

Своенравен младеж е той! Живял в Париж, Рио де Жанейро, следвал е в Лондон. Има много приятели, пръснати из цял свят, някои от тях съвсем известни на широката публика като Хенри Кисинджър например, на когото Лапо е бил личен асистент. И ето какво му харесваме ние на нашия герой най-много – една година Елкан работи под фалшиво име във фабриката Пиаджо, за да изпробва какво е да изкарваш хляба си с дългогодишен труд на поточната линия. С една дума – искало му се е на момчето и то да се почувства като простосмъртен! А дали в такъв случай Лапо би се хванал с някое обикновено гадже като нас, които сме му луди фенки? Не – слуховете подсказват, че негова спътница е примабалерината на Парижката опера Елеонора Абанято. Ами, изпуснахме го – доскоро той бе наричан Златния ерген на Италия. Ех, с този лош поглед… Носи му привлекателност погледът, но едва ли в него се крие причината да го наричат Лошото момче на Италия. Продрусал здраво, на 10 октомври 2005 г. едва оживява от свръх доза наркотици. Хайде, щем не щем, ще споменем и другото: по-късно става ясно, че е бил и в компанията на травестити… Следва терапия в САЩ. През 2007 г. той се завръща в Италия и създава фирма за производство и продажба на аксесоари – Italia Independent. Списание Vogue през същата година го класира като най-добре облечения мъж на планетата. 

И макар че още през 2004 г. оглавява маркетинговия отдел на Фиат, като има за задача да подмлади образа на марката, вратите на бранда остават затворени за него. Е, защо така? Все пак той допринася за успешното лансиране на първия от новата серия цялостно обновени модели на Фиат – Гранде Пунто. Негова е и идеята да започне производството в ограничени серии на облекла и обувки с марката Фиат, които налагат нова модна тенденция… Е, то не може и наркотици, и травестити, и пълно наследство заедно…

 

АМАНДА ХЪРСТ

богати наследници

Сексапилна блондинка, визия на Барби, душа на филантроп… Да бъдеш филантроп и да работиш като такъв е просто нещо естествено. Никога не съм го подлагала на въпрос, казва младата Хърст.

Родена е през 1984 г. в Ню Йорк. Аманда е правнучка на легендарния издател от близкото минало Уилям Рандолф Хърст и племенница на Пати Хърст. Работи като модел, рекламно лице е на колекциите на дизайнерката Лили Пулицър и често се появява по кориците на женските списания. Най-популярна става със статия в Harper's Bazaar, където обяснява колко, по дяволите, са разходите, потрошени по нея за издръжка на година. Цели 136 360 долара!!! Да не си го представяте даже, че ще ви се пръсне сърцето! И това само заради разходките й върху котешката пътека…

Аманда е завършила Бостънския колеж, а в момента учи История на изкуството в университета Фордам. Най-важното тук обаче е… всъщност и самата причина да ви запознаем с нея – тя е член на неправителствената организация с идеална цел за защита на околната среда Riverkeeper. Колко благородно – синеока, стройна, хит в хайлайфа на САЩ, истински рицар в борбата срещу съсипването на горите и делфините! Че какво й пречи да го прави – те само четирима от чичовците й са в класацията на сп. Форбс за 400-те най-богати американци…

 

ИВАНКА ТРЪМП

богати наследници

Кой не знае Иванка, кой не е чувал за нея? Дъщерята на всеизвестния безсрамно богат Доналд Тръмп е родена през 1981 г. и колкото и руса, красива и известна да е, няма нищо общо със Срама за заможните наследници, скандалната прахосница – Парис Хилтън. Ваня показа на цялата скромна общественост, че вместо да се лигави и да харчи парите на татко си, тя може с хъс да върти бизнеса на своя предприемчив родител.

Иванка Тръмп завършва университет в Пенсилвания, била е и модел. Все пак се отказва от глезотиите на модния подиум и се заема със сериозния бизнес. Първоначално девойката се хвана на работа за предприемача милиардер Брус Ратнър. Сега обаче тя е вицепрезидент на групата за управление на недвижимите имоти в огромната компания на Доналд Тръмп, състояща се от 33 холдинга! Помага на татко си и в неговото супер успешно шоу Стажантът по телевизия NBC.

Да, Иванка е сред най-популярните и млади лица на американския елит, но не и първа глезла! Не мога да разбера богатите жени, които чакат наготово и харчат парите на техните родители или съпрузи. Така де, няма да увисва на врата на съпруга си Джаред Кушнер, я! Не само това, ами заможната девойка стана и писателка – дали пък не е била повлияна от журналистическия дух на Джаред, който е и издателят на в. Ню Йорк обзървър? В книгата си доскорошната манекенка ще представи позитивизма на перспективите на жена от нейното поколение, както самата млада амбиция се изрази.

Така, наследила нюха на татко си към парите и борбения характер на майка си, наскоро Иванка спести 1,5 млн. долара и си купи суперлуксозен апартамент на Парк Авеню в Ню Йорк. Ех, ех, не се шегуват тези девойки, руси манекенки…

 

ДЖОРДЖИНА БЛУМБЪРГ

богати наследници

И още една впечатляваща неотразима богаташка – последна в списъка, но не и на последно място – това е Джорджина Блумбърг. Борбена, независима, смела… За мен язденето винаги е свързано с понятието състезание. Всеки път съм способна да работя усърдно за нещо и съм готова да платя цената за това, казва тя. Ето защо, докато баща й, най-богатият гражданин, а също и кмет на Ню Йорк – Майкъл Блумбърг, менажира града, дъщеря му крие симпатичната си муцунка в ранчо Уелингтън, щата Флорида… Страст към конете, какво да правиш!

Родена през 1983 г., тя вече два пъти е наградена със златен медал в шампионата на младите ездачи на Северна Америка. Джорджина става един от най-младите жокеи, които участват в борбата за Световната купа. Само за миналата година печели около 300 000 долара. Най-богатата жена жокей в света! Освен това е основател на Rider’s Closet – програма, целяща да направи екипите и аксесоарите за яздене по-лесно достъпни за младите ездачи, за организациите, провеждащи упражнения по яздене с терапевтична цел, за по-скромните клубове по езда и пр. На това се вика да правиш нещата от любов към спорта…

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *