ГОЛАТА ИСТИНА ЗА ЖЕНСКИЯ ОРГАЗЪМ

Оргазмът според Фройд и според това, какъв е наистина

0 коментара Сподели:

За сексуалното удоволствие при жените се носят повече легенди, отколкото за чудовището от Лох Нес. Но не превръщат ли те самия секс в чудовище? Едва ли някой би се учудил от факта, че цялата митология от теории за женския оргазъм има не майка, а баща. Запознайте се с Фройд – виртуоз в проблематизирането и драматизирането на секса. Той въвежда понятията клиторен и вагинален оргазъм, окачествявайки първия като инфантилен и мъжки, а жените, които не постигат втория – катофригидни. В същото време огромен процент от нежната половина на човечеството успява да постигне оргазъм единствено чрез стимулиране първото. Значи ли това, че повечето жени са инфантилни, мъжествени и фригидни в сексуално отношение, мистър Фройд? Не, разбира се.

Подобни теории могат да доведат повече до въвеждането на трагикомедията от симулирани оргазми като жанр в секса, отколкото до правилното разгадаване на женското удоволствие.

Положението се влошава още с популяризирането от поп културата на прословутата G-точка, която не е много ясно съществува ли въобще, при всички ли съществува, къде се намира, на едно и също място ли си стои и колко голямо удоволствие носи въздействието върху нея. По този въпрос науката продължава да клюкарства. Единичен, множествен, поредица от оргазми… Като между последните два имало и разлика! Какво още?

 

Всъщност, от значение за сексуалното удовлетворение на жената имат само две неща, които при това не са неща, а хора – самата жена и нейният партньор.

ЖЕНАТА, която не е мултиоргазмена, е съвсем сексуално нормална. Проблем може да възникне единствено от притеснението по тези въпроси. Дамите трябва просто да разберат какво им харесва и как да си го поискат, защото мъжете не са длъжни да им четат мислите. МЪЖЪТ пък трябва да се интересува повече от удоволствието на партньорката си, отколкото от големината на половия си орган. Въпросът дали размерът има значение е спорен, но никой не спори относно значението на желанието, старанието и уменията!? Техниките от вратата за краката и цък-цък- язък, няма да доведат никоя жена до каквото и да било удоволствие. Така че, мили дами, спрете да се чудите всичко ли ви е наред. Не търсете удоволствието, а го изпитвайте – сладоледът е наслада именно защото Дядо Фройд не се е заел да ви обясни как да го консумирате. От значение е само начинът, по който вие обичате да си го ядете. Да ви е сладко!

Ако все пак си на мнение, че размерът има значение, хвърли един поглед на статията ни "Малко, но от сърце", която определено ще те накара да се замислиш дали няколко сантиметра повече ще ви направят по-щастливи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *