Britney Spears – Work Bitch

Певицата пуска новия си сингъл във вторник, а текстът е писан заедно с Otto Knows и Sebastian Ingrosso

0 коментара Сподели:

Britney Spears сериозно се е захвалана с работата по новия си осми албум и обещава да изненада феновете си с достоен comeback, след като през последните години постоянното ѝ присъствие в пресата се дължеше на лични драми, а не на професионални постижения.

Новият сингъл на певицата ще бъде в продажба от вторник и засега се знае само, че клипът му се снима в пустинята и текстът му е писан от общо шест човека. Интересното в случая е, че двама от тях не са никак безизвестни, а именно Sebastian Ingrosso и Otto Knows, които това лято ни гостуваха на Solar Summer. Бритни пусна снимка в Туитър по-рано през седмицата, на която ясно се виждаха имената, отговорни за песента. Истината обаче е друга – Ингросо поясни също в Туитър, че не е писал "Work Bitch", а само е бил посредник между протежето си Otto Knows и will.i.am., който продуцира албума на Бритни.

Остава да дочакаме до вторник, за да чуем дали парчето ще е поредния меланж от поп и EDM, или ще бъде нещо съвсем различно, което ще надмине очакванията ни. А за да не ти е скучно, докато чакаш, хвърли един поглед на новото видео на Miley Cyrus, заснето от легендата Terry Richardson.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *