Kdrink идва от Перу с листа от кока

Нова негазирана напитка, като по-добрата алтернатива на енергийните напитки

0 коментара Сподели:

Как ти звучи идеята за напитка, която ти дава енергия, не с какво да е, а с включените в състава й листа от кока. И преди да започнеш да се чудиш какво става тук те успокояваме, че екстрактът от листата на последната е безобиден в първоначалния си вид, преди да попадне в лабораториите за бързо забогатяване.

Kdrink, чийто вкус наподобява нещо средно между студен чай и ябълков сок става същински хит в Перу, а по-късно производителите й започват да изнасят напитката. Всъщност отглеждането на растението кока е основно занимание на фермерите в Перу, а самото стъпване на международния пазар им дава основание да се надяват на повече легално негово приложение.

Kdrink вече можеш да намериш в супермаркетите и заведенията у нас. Напитката е негазирана и 100 % натурална. Ниското й съдържание на захар пък те държи във форма. Комбинира се чудесно с водка, уиски и ром като резултатът е приятен негазиран коктейл. Ледът е задължителен. Да се възползваш от освежаващото действие на напитката можеш не само на парти. Ободряващото й действие работи в твоя полза и по време и след спорт, когато имаш нужда от малко повече енергия и напитки богати на антиоксиданти и аминокиселини. В последствие може да ти помогне да се справиш с умората, породена от продължителното мускулно натоварване.

Опитай!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *