10-те най-добри професии за гаджета

Големите предимства и страничните ефекти от това да излизаш със сектертарка, клоунка, писателка или друга професионално ангажирана мадама

0 коментара Сподели:

Успехът на една връзка е равни дози съвместимост на характери и съвместимост на лайфстайл –

често, колкото и да ти е симпатично едно момиче, изборът й за професионална реализация може да те накара да избягаш с 200.

Естествено следващият списък е субективен и е базиран единствено на погледа към живота на един градски офис пич.

Ако бях лекар, щях да напиша медицинска сестра. Но понеже не съм – ето кои са фаворитите ми:

Секретарка

Често подценявана заради нивото на скука, свързано с ксерокопирането и пускането на факсове, тази професия е почти идеална за гадже – секретарките са красиви, владеят поне два езика писмено и говоримо, правят страхотно кафе и в петък вечер са като скъсал каишката голдън ретривър. Минусите са, че имат склонноста да дружат с други секретарки или счетоводителки, което рязко превръща излизането за по бира в безкрайно предъвкване на офис случки, които слабо те интересуват. А, да – също така секретарките често правят секс с шефовете си.

Промоутърка

Освен очевидните плюсове като смазваща визия и будистко търпение да задават един и същи тъп въпрос цяла вечер, без да си прегризат вените, промоутърките обикновено са част от парти мафията,така че винаги могат да ти намерят випове за всички събития, пък и даже да дойдат с тебе на тях и да минете после през три афтъра без хън-мън. Проблемът е, че ако случайно ти не можеш да „купонираш“ заради някой тривиален факт от типа на това, че е понеделник сутрин след 4-дневен уикенд и все пак искаш да можеш да погледнеш шефа си в очите, без да се налага да пресъздаваш онази сцена от Боен клуб, една промоутърка винаги ще намери с кого да се разцепи и няма сила на света, която да я спре… особено ти.

Стюардеса

Много мъже стават стюарди с идеята да ходят със стюардеси само за да открият, че повечето от тях вече си имат гаджета пилоти. Ако обаче успееш да си сред малкото цивилни, полазили успешно момиче в синя поличка, получаваш: дълбокия респект на всичките си приятели; уникален секс, заради някакъв бъг в мозъка, причинен от въздушното налягане; тонове подаръци от безмитния, както и гореща връзка с далаверите по маршрута й; а също така свободно време за търсене на вътрешния ти мир – все пак тези мацки прекарват повече време във въздуха, отколкото в родината. Минуси почти няма, ако не си ревнив и гледаш философски на живота.

Сервитьорка/Барманка

С малки изключения в квартали, носещи гръмкото име Град, стюардесите и барманките са красиви и вечно усмихнати момичета. Освен че имат подходящи за разнообразяване на секса униформи, обслужващият персонал са безценна връзка към статус на вътрешен човек в хранително-вкусовата индустрия: винаги ще знаеш какво в менюто не трябва да поръчваш, няма да се очаква да оставяш бакшиш и ще пиеш големи от по 100 мл, а не лед в собствен сос. Проблемът е, че след като неизбежното се случи и се разделите, тези мацки остават в любимото ти заведение и трябва или да спреш да ходиш там, или да не мислиш какво може да плува на дъното на бирата ти.

Адвокатка

Адвокатките по презумпция са амбициозни, начетени момичета, които освен това правят много пари за изключително малко работа в убийствено скучна среда. Това е магическа комбинация от обстоятелства, която ги превръща в изключително големи пичове. Освен това можеш да съчетаеш полезното с приятното и да използваш времето, докато си лежите в леглото, за безплатни правни консултации. Проблемите идват по късно – малко трудно е да спориш с някого, който, така да се каже, това работи, защото всеки евентуален скандал се превръща в решителната сцена от филм по роман на Гришъм.

Актриса

Връзката с една актриса никога не е скучна, напротив – даже е прекалено интересна и пълна с неочаквани обрати, които могат да засенчат и най-сълзливата сапунка. Дори да няма повод за драма, такъв винаги може да се намери и даже най-тривиалното злощастно стечение на обстоятелствата да се превърне в сърцераздирателен монолог по Чехов. Освен това актьорите са изключително добри лъжци, а това е лек минус, когато става въпрос за гаджета – все пак ти се иска да можеш да хванеш някоя и друга бяла лъжа, преди връзката ви да се е превърнала в черна трагедия.

Клоунка

Клоунката е разновидност на промотърката, която обаче вместо брандирани запалки и химикалки, носи вкъщи торта и бонбони. Освен това има чувство за хумор, няма безкрайно развито его и няма разход за работно облекло, което е голям плюс, ако стигнете до етапа, в който сте на общ бюджет – там примерно откриваш, че секретарката си дава цялата заплата за тоалети и разчита на твоята за всичко останало. Освен това, ако си падаш леко извратен – секс с мацка с клоунски костюм, е абсолютният висш пилотаж. Голям плюс е, че ако се разделите една клоунка, няма да прави панаири – просто ще се приближи към теб, ще те напръска с цветето на ревера си, а после ще си тръгне гордо и без да поглежда назад, клатейки се на огромните си обувки.

Операторка на секс телефон

Казват, че жените се влюбват през ушите, а мъжете през очите, но няма как да останеш безучастен към мацка, която знае как да използва тембъра на гласа си като оръжие. Освен това повечето скучни следобеди в офиса не можеш да правиш секс, но пък спокойно можеш да се кашираш някъде, за да си говориш с гаджето мръсотии по телефона. Само трябва добре да преценяваш колко точно ти е усилен звукът на апарата, кой може да мине наблизо и колко се чува през стените, защото рискуваш малката тайна на приятелката ти да стане горещата тема на целия офис.

Писателка/Журналистка

Мацките, които пишат, обикновено са интелигентни, слушат хубава музика и гледат яки филми, така че по отношение на културно-масовата част от връзката няма никакви проблеми с тях. Подводният камък обаче е, че докато всички останали професии споделят единствено с кифлите в обкръжението си, пишещите мацки споделят с цял един народ. Така че трябва да си свръхвнимателен във всичко, което правиш или не правиш, защото рискуваш името ти да бъде очернено в статия, блог или даже книга.

Стриптизьорка

Както е казал Уил Фарел: „Да ходиш със стриптизьорка е като да отвориш шумно пакет чипс в църква – всички те гледат с отвращение, но тайно си мечтаят да са на твое място.” Е, естествено освен очевидните плюсове има няколко дребни минуса – ако във всяка от професиите дотук приемаш, че гаджето ти флиртува с клиенти като част от работата, там трябва да си една идея още по-неревнив. Плюс това стриптийз баровете работят всеки ден от седмицата в крайно не-офис часове, тоест, чисто практично погледнато, може да се сблъскаш с леки конфликти в дневния ви режим.

Независимо от професията, всичко жени лъжат.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *