INNERGLOW и новото им парче Chained in Love

Посоката на младата българска група е напред и нагоре

0 коментара Сподели:

Петя Митрева

Петък вечер е време за музика. Такава музика, която да те прави щастлив, че работната седмица е минала, а уикендът е точно пред очите ти и да те кара да се вълнуваш, че си свидетел на изгряването на нови звезди на родния музикален небосклон.

Винаги се радваме, когато можем да се насладим на авторската музика на млади и вдъхновяващи български изпълнители, и поради тази причина сме си запазили датата 22 февруари.

Това е петъкът, който ще посветим на българската музика и на младата група INNERGLOW.

Формацията съществува от две години, през които са издали официално два сингъла – Afteryou и RisingSun, а сега идва ред и на третото парче, което официално ще бъде представено на феновете на групата и на всеки, който иска да се запознае с музиката им.

Ако още не знаеш кои са INNERGLOW и не ти се чака до 22-ри,искаме да те запознаем с Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни, и Петър Желев – китара.

Музиката им е напълно авторска и именно с това спечелиха сърцата ни. Новото парче Chained in Love е мелодично и емоционално. Основните теми в текста са носталгията и преживяванията, които никога няма да се върнат. Chained in Love се усеща много лично от феновете на добрата музика, носи специфичното звучене на групата и не разказва конкретна история, но носи усещане, в което всички можем да се припознаем.

На 22 февруари ще можем да видим и клипа към песента, в който участва актрисата Стефани Ивайло, а режисьор е Николай Драганов. Видеото е истински пир за сетивата, не само че се наслаждаваме на прекрасните музикални звуци, а и плакнем очи с гледки от локациите, дали живот на клипа – Братската могила в Пловдив и Паметника на трите поколения в Перущица.

INNERGLOW стават все по-разпознаваеми за българската музика, свирили са на една сцена с „Остава“, Hayes & Y, Jin Monic, Nu/Ance, Taking Heed, VICK, участвали са на много фестивали и са си спечелили много фенове, сред които сме и ние. Групата подготвя още проекти, с които да зарадва слуха и сърцата ни, а ние гледаме с нетърпение към датата 22 февруари. Ще бъдем в MIXTAPE5, където INNERGLOW ще свирят заедно с финалистката от изминалия сезон на „Гласът на България“ – Виктория Динкова – VICK. Повече за събитието можеш да научиш тук.

Ето и какво ни разказа Ния Петрова за пътуващият ѝ дебютен сингъл By myself

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *