Разкопчай още едно копче, моля

Това не е точно тренд, това си е чиста класика и ние просто ти подсказваме как да я носиш, така че да си точно в целта на модното вдъхновение.

0 коментара Сподели:

Едва ли има друга дреха, на която да разчитаме така, както на бялата риза. Независимо дали е от хладна коприна или дишащ памук и какъв е силуетът ѝ, тя е универсален боец от сутрин до вечер и може да мине с теб през офиса, бара и да те завлече в супер секси форма в клуба.

И точно тази супер секси точка в дневния ред ще засегнем, а именно как да я носиш така, че да събереш погледите върху себе си. Понякога всичко, което трябва да направиш, е просто да разкопчаеш едно копче отгоре и независимо дали си с лъскави боти или бели кецове, това ще ти даде бонус точки за женственост където и да се озовеш.

Ние я носим прибрана в джинсите и разкопчана отгоре и смело можем да твърдим, че няма какво да ни се опре с този външен вид.

Поръсваме с малко аксесоари за вкус, добавяме онзи уверен поглед и имаме полирана до съвършенство визия, с която да се гордеем.

Надолу вдъхновяваме как да позиционираш бялата риза в ежедневния си гардероб, така че да намигва на другите, а теб да прави секси. 

Виж кои са тенденциите, които следим от началото на 2019та.

Гласувай за любимото си градско място.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *