Музикалната услуга Spotify вече и в България

Платформата предоставя безплатно за слушане над 20 милиона парчета

0 коментара Сподели:

Сигурно сте чували за услугата Spotify, но дори и да не сте, няма проблем. До вчера тя не беше достъпна в България.

Накратко, това е платформа, от която стриймвате над 20 милиона парчета, при това напълно БЕЗПЛАТНО. Без дребен шрифт. Без скрити такси. Макар и да звучи като реклама на съмнителна лихварска къща по провинциална кабеларка, Spotify е услуга, която се използва от над 30 милиона потребители от 35 държави. От вчера тя се разпростира в още 20, като в Европа печелившите са Чехия, Унгария, Малта, Кипър, Словакия и ние.

Платформата се разпростира на всички популярни устройства, като може да се използва както на десктоп компютър с Windows, MacOS и Linux, така и мобилни джаджи с най-популярните операционни системи.

Ако имаш смарт телевизор на Samsung, в SmartHub ще откриеш приложение, с което да плейваш музика и на ТВ приемника си.

И ако си мислиш, че това е просто поредната измислица, ще цитираме само една цифра от последното изявление на Даниел Ек, главен изпълнителен директор на компанията. Само през 2013-та година потребителите са стриймвали над 4,5 милиарда часа музика.

Огромен плюс са автоматично генерираните плейлисти според настроението ти, които наистина вършат работа.

Качеството на музика варира от 192 kbps до 320 kbps, като за най-високото трябва да имате Premium акаунт. Първите 30 дни са безплатни, след това се плаща по 4,99 евро/месец.

А ако 10 лева на месец ти се струва много за качествена музика, винаги може да се пренасочиш към близкия кофти клуб или поредния случаен сайт за сваляне на емпетройки със съмнително качество и произход.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *