Изкуството да спиш с мъж

И преди да си помислиш, че това е поредната статия, в която ще нищим пози от Кама Сутра, те предупреждаваме, говорим за спане съвсем буквално

0 коментара Сподели:

Има хиляди наръчници, които подготвят момичета какво да правят, какво и как да кажат, как да изглеждат и къде да сложат ръцете си при секс. Но изненадващо никой не ги подготвя за самото спане с мъже. Стига да се стигне дотам, заспиването до или върху мъж е неповторимо преживяване и си струва да се разгледа по-обстойно. То има много измерения, изисква инженерна мисъл, малко архитектурно планиране, а пък интереси в областта на метеорология никак не са излишни. Първото и най-важно правило е да се дистанцираме от това, което гледаме по филмите. В повечето случаи там мъжът свойски се е излегнал с ръце под главата, а жената се с сгушила на едното му рамо със задоволено, трепкащо от вълнения и неизречено обожание лице. В истинския живот нещата са малко по-различни и е важно да намерите стила, който на вас ви допада, дори ако това значи той да спи на дивана, а вие да се разположите, окупирайки с четирите си котки леглото.


СПАНЕТО С МЪЖ ЗАВИСИ ОТ ВРЕМЕТО НАВЪН


Мъжете са с различна температура от нас и чувстват смяната на сезоните по малко по-различен начин. Всичко това значи, че да спиш с мъж пред лятото е по-различно от същото занимание, но през зимата. Мъжете са горещи създания, които са изключително благонадежден радиатор през студените дни, но пък доста лепкащи и мокри през лятото. Затова е съвсем естествено с падането на първите листа стилът ни на спане да прилича по-скоро на обвиваща се боа около малка спяща мишчица. Крайниците здраво се заключват, гарантирайки 100% поглъщане на топлина.

Виж повече: Празната половина на леглото избра ли с кого да я запълниш?

Ако половинката е доста по-обемна от вас, е удачно да го повишите в главна лъжичка и да го накарате да ви обгърне плътно, топлейки целия ви гръб плюс задължителния кръст и лесно изстиващите органи около него.

За да не се чувства използван като родопско одеяло, може да му покажете, че тази поза позволява  известен достъп до всяка една част от вас, с която се гордеете. Нещото, с което трябва да внимавате в тази поза е, че ако лежите върху едната му ръка, е много вероятно тя скоро да изтръпне и той да ви зареже в полза на другия край на леглото, където ценната му топлина ще бъде пропиляна. За вас също лежането върху ръката му не е най-удобният вариант, така че може да я избутате някъде над възглавницата ви.

През лятото обаче тази мила идеална картинка се превръща в сауна и нито той, нито вие ще сте съгласни на толкова близост. Възможно е той съвсем да изхвърли завивките и да се усамоти в далечния край на леглото с вентилатора. Ако вие не сте от гушкащите се видове, приветствайте свободата си и се разположете доволно върху леглото. Ако все пак обаче се чувствате самотно, може да го помолите на елементарен допир като поне палците на краката ви са събрани на едно уютно гнезденце.

СПАНЕТО С МЪЖ СЪЩО ЗАВИСИ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА СПЯЩИТЕ


Нямам предвид прекалено близки приятелски отношения в самотни, горски хижи ами спането с присламчващ се домашен любимец, в най-лошия случай изплашено от бурята дете. Когато играчите се увеличават, играта се променя. Освен да позиционирате успешно вас и партньора си, вече трябва да мислите и за често непредвидимото поведение на кучето/котката/детето. Те обикновено нямат никаква идея къде искат да застанат, затова често сменят мястото си. Случва се така, че понякога спят свити във вашите крака, друг път доволно опънати между двете възглавници с опашка върху лицето ви или дразнещо протегнати по средата на леглото, завземащи цялата завивка. С тази ситуация трябва да се справяте сами, защото мъжете обикновено заспиват след между 7 и 17 секунди след като главата им докосне възглавницата. Бързо ще научите, че в някакъв момент от нощта всичко това, което спи в леглото ви, иска да бъде близо до вас и всячески да се увива, гушка и да търси близост. След като спрете да се чувствате поласкани, ще започнете да се чувствате леко клаустрофобично. Без да се паникьосвате, може да преместите натрапника в неговата си стая и легълце или да го избутате в по-непретенциозен ъгъл на леглото. Обикновено те не се сърдят. С милата половинка трябва да бъдете по-настоятелна, но в същото време да не го жалите. Запомнете, че той почти сигурно няма да си спомня на сутринта, че с лакът в ребрата сте го избутали в неговата си част на леглото. След като разчистите, се замислете за собствена завивка.

СПАНЕТО С МЪЖ ЗАВИСИ ОТ ПОЗИТЕ, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТЕ


Както споменах в началото, позата от филмите често е заблуждаващо привлекателна. Бързо ще научите, че дори и най-нехъркащият мъж започва да звучи застрашително хриптящо, като спи по гръб. Освен ако не сте фен на схванатия врат, спането върху нечии гръден кош е немислимо. Да не говорим за друг фактор, който често се подценява – сърцето му се чува оглушително! Веднъж примирили се с невъзможността на тази поза, си изберете някоя, която да отговаря на нуждите ви за гушкане:

Виж повече: Теб във всеки сезон

Аз лично много отдавна си избрах тази, в която го обръщам с гръб към мен и го прегръщам през кръста. Плюсовете са много – той се чувства безкрайно обичан, а пък след като заспи (7 до 17 секунди), аз се обръщам и завземайки цялото останало легло, спокойно си заспивам по гръб със стърчащи крайници на всички посоки. Ако пък той много обича да спи по гръб или по корем, няма нищо по-сладко от това всеки да си стои в половинката и само напомнящо романтично да се държите за ръка. Друга сполучлива поза е, когато спите с гърбове, опрени един в друг. Подходяща е за хората, които не могат да заспят гушкайки се, но все пак искат да усещат, че не са сами.

Няма нищо по-хубаво да се дели легло с някоко, който безропотно ще ви гушне, ако имате кошмари и се събудите внезапно. Спането с мъж неслучайно е цяло изкуство, защото леглото е свещено място за много поспаланки.

Това е мястото, където те ни виждат чорлави и без грим, където с учудване осъзнават, че при настинка ние също звучим като малка, но все пак напълно функционираща дъскорезница.

Където с малко тъга откриват, че не всички жени спят постоянно със секси нощничка или по без нищо, ами по-скоро с дебела пижама на зайчета или избеляла тениска на Linkin Park. И въпреки всичко те са готови да останат за през нощта, да делят леглото си с нас и да приемат, когато завземаме цялата завивка. А пък събуждането до мъж е съвсем друго, различно изкуство, в което най-голяма роля заема тяхното сутрешно „настроение”, скритите под дюшека дъвки и доколко сме готови да пропуснем закуската.

За да стигнем до леглото, трябва да минем през първата среща. Това са нашите съвети за нея.

Хубавият сън идва от доброто здраве. Виж как да си здрава и красива всеки ден

Търсиш още вдъхновение? Открий го в нашия Instagram

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *