Чорапи, които гъделичкат стъпалата и настроението

Socks and the city: Радост за краката ни в студените сезони

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Ние сме абсолютни фенове на чорапите и в офиса няма двама души с еднакви такива. Често ги ползваме за вдъхновение и затова решихме да ти покажем любимите си брандове и на теб. Защото според нас чорапите често говорят по-силно и по-красноречиво от думите и са истински лакмус за градските типажи. Обичаме ги луди и свежи и тогава, когато са достатъчно оригинални, че да гъделичкат стъпалата на града.

HAPPY SOCKS

Милионите продадени чифтове цветни мечти през последните години са сякаш доказателство затова, че Happy Socks са истински феномен в света на чорапите и освен най-разпознаваемият бранд за такива имат способността да превръщат в необикновен дори най-обикновения ден. Те са изненадващи, стилни, щастливи, креативни и още толкова много неща, но само не нормални и скучни. Това, което най-много обичаме в тях, е, че изразяват същността на притежателя си и че накараха цяло едно поколение да започне да обръща внимание на този малък детайл, който се подава от обувката.

ELEPHANT BOOKSTORE

Считаме за важно да започнем с това, че чорапите SockSmith са известни в САЩ като чорапите, носени от американските президенти Буш-баща, Клинтън, Буш-син и Обама. С други думи любими са на четири поколения американски президенти, а скоро и на теб, защото вече ги има и у нас. Мисли за тях като за чорапи с вкус на понички, авокадо или пък за чорапи, посветени на специални личности като Фрида Кало и Винсент ван Гог. Те се борят със скуката и са близки до произведения на изкуството. Можеш да намериш цялата изложба на elephantbookstore.com, където са качени всички 50 експоната. 

ул. „Цар Ив. Шишман“ 31 

STINKY SOCKS

Чиста проба родна гордост, за която се хвалим напред-назад из света, защото не сваляме Stinky-чорапите от краката си където и да отидем, каквото и да правим. Те имат афинитет към хората с приключенски дух, но могат да са част от лайфстайла и на всички останали, които носят авантюриста в себе си. Моделите им се делят на такива за сноуборд и за ежедневна употреба, като всеки от тях е с различна дебелина и вариращи съставки за максимален комфорт. Привличат внимание и с иновативния си дизайн, шарки и ярките си цветове и отдавна са акцент във външния вид на всеки градски агент.

FASHION DAYS

Ако чорапите имаха суперсили, то те щяха да трансформират всеки скучен аутфит в града. Но истината е, че силата е в твоите ръце и е само на един клик разстояние. Във Fashion Days има огромна селекция от готини чорапени брандове, като Diesel, Pepe Jeans London, Levi’s, Tommy Hilfiger, Happy Socks, Next и още, и още. Тук само загатваме колко палави може да са и твоите крачета.

модели: Йоанна Генова @ INTER MODEL‘s

Вики Тодорова @ Visages Model Group

Виж кой е най-новият моден тренд, по който полудяхме.

Гласувай за любимото си градско място.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *