Артисти, сцени и билети… всичко за Horizon Festival 2014.

7 парти денонощия, all inclusive музика, и пет звезден line up през март в Банско

0 коментара Сподели:

С първото си издание у нас през 2013, Horizon Festival буквално отвори нови хоризонти в представите ни за това, как да задържим в кондиция фестивалния си парти спирит при нестандартни зимни условия. Благодарение на прекрасната ни природа и перфектните ски писни на Банско, и тази година спечелихме домакинство за второто издание на Horizont Festival. Английските организатори работят по проекта още от средата на миналата година и за да обобщим всичко свършено дотук в няколко конкретни абзаца, ще ти дадем пълно инфо за това, какво ще се случва в Банско от 8 до 14 март.

АРТИСТИ:

Сред потвърдените досега артисти за 2014-та са хитови имена за електронната сцена като Kerri Chandler, Âme, Bondax, Andreya Triana, Roy Davis Jr., KiNK, Catz ’N Dogz, Detroit Swindle, Phaeleh, Dub Phizix, и dBridge. Гостите на фестивала ще могат да видят наживо още Snakehips, Enei, Applebottom, fLako, Josh Butler, Eliphino, Zed Bias, AZ & TOR, Planas и общо 70 артисти на 30 партита на 15 различни места в зимния курорт Банско.

Освен силната селекция на артисти, Horizon Festival 2014 ще предложи многообразие от лейбъл вечери и парти концепции. Сред потвърдените домакини на сцени са MadTech Records, Exit Records, Critical Music, Pets Recordings, Electric Minds, Shapes, Gottwood и др. Тези колаборации са още едно доказателство, че Horizon се превръща в мечтан фестивал за всеки фен на електронната музика.

СЦЕНИ:

На Horizon 2014 ще има две перфектно озвучени планински сцени, които ще бъдат разположени точно до пистите. The Secret Hotel ще има новопостроен сноуборд парк с ежедневни демонстрации от професионалисти. Подобно на първото издание на фестивала, тази локация ще остане мястото за парти след ските с музика от два следобед нататък. Всички партита в The Secret Hotel ще бъдат достъпни и с автобус.

Втората планинска сцена до пистата, The Forest Stage, е уединена зона, която цели да се възползва по най-добрия начин от заобикалящата я снежна приказка, за да създаде невероятна атмосфера. Тя ще дебютира в програмата на фестивала през 2014-та с разнообразна селекция на диджеи и живи изпълнения всеки ден след 14.00 часа.

Партито продължава всяка вечер в целия град на повече от 20 впечатляващи места като огромния клуб Euphoria, средновековната зала на хотел Gardenia, клуб Oxygen, The Club и много други до 6 сутринта, оставяйки достатъчно време за кратък сън преди поредния ден на пистите. Horizon Festival 2014 не е място за махмурлук, особено сред целия този свеж планински въздух.

Сред екстрите за 2014-та са фрийстайл демонстрации на професионални сноубордисти, The Bansko Banquet и много необявени изненадващи партита по време на фестивала. Пистите над Банско пък са идеалната снежна площадка за всеки скиор и сноубордист, който иска да се наслаждава на идеално поддържани писти, бързи опашки за лифтовете и приемливи цени за наемане на екипировка.

БИЛЕТИ:

Освен с актуалните си имена, Horizon Festival 2014 впечатлява и с изключителната си достъпност. В момента в мрежата на Eventim.bg могат да бъдат закупени Early Bird билети с цена 80 лева, даващи достъп до всичките 7 дни и нощи с повече от 30 невероятни партита, разположени къде ли не в Банско. Предвид работните дни, Horizon предлага на феновете възможност да закупят билет само за първата или втората половина на фестивала. Tяхната цена започва от 50 лв (Early Bird) за 4 дни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *