СПЕЧЕЛИ БИЛЕТ ЗА SMUGGLERS SWING CLUB: JOIN THE CIRCUS

Mixtape 5 ще се превърне в цирков манеж, а The Smugglers Collective обещават магическата смес от суинг и ритъм & блус

0 коментара Сподели:

Тази събота The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето и ни канят на първото за годината издание на Smugglers Swing Club. След като успяха да пресъздадат баловете в имението на Гетсби, този път вдъхновението им идва от пътуващите циркове от началото на 20 век.

Дансингът на Mixtape 5 ще се превърне в цирков манеж, на които си любезно поканен да покажеш трикове. Мимоме, жонгльори, клоуни, акробати и други циркови персонажи ще се включат в този необикновен спектакъл. Звукът ще дойде от златните години на суинга и ритъм&блуса, зората на рокенрола, a към края на вечерта ще навлезе с пълна сила в 21 век, когато electro swing-ът е новата винтидж мания в цял свят. Какво други изненади ще извадят от шапките си организатори – ще разберем след няколко дни.


Каним те на цирк като даваме две двойни покани за SMUGGLERS SWING CLUB: JOIN THE CIRCUS на 1 март (събота) в Mixtape 5. Остави коментар с любимия си цирков атракцион или персонаж (и защо те влече) до 28 февруари (петък), 17:00 часа. Двамата печеливши (всеки печели по една покана за себе си и другарче) ще бъде изтеглени на случаен принцип и публикувани в 17:15 часа в тази статия. Успех!

UPDATE: EДНАТА ДВОЙНА ПОКАНА ПЕЧЕЛИ ILLY MARGARITOVA, А ДРУГАТА ОТИВА ПРИ IVELINA IORDANOVA. Молим да проверят Facebook Inbox-а си (включително Other Folder).

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *