10-ТЕ НАЙ-ЕПИЧНИ ТЕСТА ОНЛАЙН

Защото всеки човек трябва да знае с коя знаменитост ще лежи в затвора или пък кое е известното му гадже

0 коментара Сподели:

Интересувал ли си се някога кое е твоето секс число? Или пък коя гей поза си? Да, наистина съществуват такива тестове, но това не е проблем. Проблем е, че са ужасно зарибяващи. Исках да направя само един, за да си напиша материала, но не можах. Тест след тест – пълна трагедия. Всичко започна със „Само искам да знам коя е моята поза“, но завърши с „Аз съм най-жалкото същество на планетата“. Още не мога да повярвам на колко много малоумни въпроси отговорих, за да разбера най-абсурдните неща на света. Моля ви, вижте какво никога, по никакъв повод да не проверявате дали сте!

ДУПЕТО НА КОЯ ЗВЕЗДА БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАШ?
Посочих коя ми е любимата песен, посветена на дупета, отговорих и как най-често казвам DAAAAMN, но след това се оказа, че би трябвало да имам дупето на Риана. Обичам този тест! Обичам и дупето на Риана!

КОЕ Е ТВОЕТО ЗВЕЗДНО ГАДЖЕ?
Отново ми бяха задавани странни въпроси. Трябваше и да посоча коя пастичка бих изяла, но след това се оказа, че моето гадже звезда е Чанинг Тейтъм. Признавам, че си струваше да изтърпя всички мъки, за да разбера, че ми трябва „секси парче със златно сърце“. Казаха ми, че през повечето време ще се разбираме само с очи. Както се досещате, вече го обичам.

С КОЯ ЗВЕЗДА ЩЕ СПОДЕЛИШ ЗАТВОРНИЧЕСКА КИЛИЯ?

Сигурно сега ще си кажете, че чашата е преляла, но… имам още един супер як резултат. Ще бъда заключена с моето момиче – Риана. След няколкото теста, които направих, разбрах, че сме сродни души. Според един друг тест тя е най-добрата ми известна приятелка.

КОЙ ИЛЮМИНАТ СИ?
След като отбелязах, че никога не съм била птеродактил, и отговорих на още няколко важни въпроса, ме информираха, че съм наследствен илюминат – каквато е и кралица Елизабет II. И всъщност ме похвалиха, че успявам да прикрия изключително добре факта, че съм член на гигантско тайно общество, което контролира света.

КОЛКО ТОЧНО СТРУВАШ?
$142 720. Сериозно ли? Винаги съм се чудила каква ми е цената и ето че най-накрая разбрах. Трябва да знаете, че акциите ми ще се покачат в близките години, така че това не е окончателната сума.

КОЯ ГЕЙ ПОЗА СИ ТИ?
Surfboard, surfboar. Може би трябва да отбележа, че съм хетеро. Най-лошото не е, че едно хетеро момиче гледа коя гей поза е, по-лошото е, че без да иска, зарибява и околните да правят тестове. И преди да се усетя колко долно е това от моя страна, една приятелка вече ме питаше „Добре, раздвоена съм… Ти кого избра да fuck-неш?“ А след това реших, че така и така съм ударила дъното, поне мога да разбера, коя лесбийска поза съм. Присъдата беше rodeogirl. Супер, това означава, че съм обладаваща и доминираща. За съжаление продължих по жалкия си път и направих още един тест – кой най-добър гей приятел си ти? Резултата няма да споделя, защото се оказа, че съм много дебел и грозен човек.

ТРЯБВА ЛИ ДА СИ ЛЯГАШ ВЕЧЕ?
След цялото това безумие отговорът на този тест беше„със сигурност“, но си казах, че няма как да оставя нещата недовършени. И така официално реших да се прехвърля на филмови куизове.

КОЙ ЗЛОДЕЙ ОТ ФИЛМИТЕ ЗА ДЖЕЙМС БОНД СИ ТИ?
Аз съм Аурик Голдфингър от първия от филм. Това означава, че съм обсебена от златото и искам да завладея целия пазар, като прецакам Форт Нокс. Дали наистина съм способна на толкова зла постъпка?

КОЙ ГЕРОЙ ОТ "ПРИЯТЕЛИ" СИ ТИ?
Не че съм се съмнявала кой точно съм, но за всеки случай реших да се тествам. Стана ясно, че съм Рейчъл, след като посочих  желаната от мен суперсила, а именно – способността да чета мисли. Би било страхотно, ако наистина я имах.

КОЙ ГЕРОЙ ОТ STAR WARS СИ ТИ?
Няма как да не изразя разочарованието си! Очаквах, че ще съм Люк, а то се оказа, че съм Чубака. Супер тъпотия. На всичкото отгоре ми обявиха, че имам проблеми с характера, но за щастие повечето хора можели да ме търпят. Лягам си.

И след цялата тази сага и епични тестове, виж кои са най-изтърканите филмови клишета.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *