Високият критерий и седемте джуджета

Или седемте типа мъже, които трябва да се повдигнат на пръсти, за да ме погледнат в очите

0 коментара Сподели:

Има няколко типа хора, които колкото и да се опитват да бъдат различни, оригинални и интересни, винаги си остават… досадни. В известен смисъл, същите типажи на поведение могат да се наблюдават и при жените, но в следващите редове ти представяме особеностите им при силния пол, заради които трудно биха успели да постигнат нещо по-различно от това да отблъснат човека срещу себе си.  

1. Казанова

Той те кара да се чувстваш така, сякаш пиеш следобедния си чай с английската кралица. И докато шансът да се влюбиш в Елизабет е малък, то играта с Казанова може да те навре на тъмно, превръщайки те в обикновена топка за голф. Често бъркан с Мачо Свалячо, Казанова разполага с далеч по-оригинални пърформанси. Ако Мачо иска просто да изкряска "грабвайте телата", то нашият човек е ценител на жената и освен да се намърда между краката ѝ, цели тя да полудее по него. С две думи Казанова е същият комплексар като комплексаря, но е по-сресан и има сако.

2. Мr. Bullshit

Не, сериозно, има ли по-неприятна гледка от мърморещ мъж? Представи си сега същия този мъж с хрема… Той постоянно недоволства – от обслужването, от политиката, от телевизията, от бюрокрацията, от това колко лед има в уискито… Ако имаше дрегер, който отчита разочарованието, той щеше да го счупи. И да се изнерви, че дрегерът е счупен. Имаш непрестанното усещане, че се опитва да натика два килограма думи в торба за 1 кг. В мача между вас двамата единствената топка, която отбелязва Мr. Bullshit, е тази, свитата в корема ти, докато опитваш да не го застреляш.

 

3. Майстор Манол

Той няма шапка, направена от вестник, което за жалост не спасява ситуацията. Постоянно се опитва да бъде полезен. Харесва те, това е очевидно, но трябва да му дадеш да ти ремонтира банята, да ти завие крушката или да ти пребоядиса стаята. Иначе не ви е писано. Слушаш дългите му увлекателни разкази за ел. инсталации, свързване на кабели, рязане с флекс, скоростни кутии и скъсана връзка на ауспуха. И разбираш накъде отива вашата. Единственото нещо, което не му хрумва да оправи, е себе си. Че и теб.

4. Просто Фридрих

Не че се казва така, просто страшно би му отивало. През цялото време те засипва с мъдри цитати на Сократ и Платон, има отговори за всички твои неволно изтървани, дори незададени въпроси, а ако имаш неблагоразумието да се пошегуваш с Вселената, него и всичко останало, веднага ще започне да развива теории, които да затвърдят твоята: тази за относителността на срещата ви.

Но както е казал Платон: "В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула".

 

5. Error 404, brain not found

Зъбите му проблясват в мрака, движи се на забавен каданс и на моменти ти се струва, че гледаш реклама на шампоан против пърхот. Истинската беда е, когато започне да говори. Не, това наистина ли го каза? Сериозно ли? Спешно трябва да направиш нещо, за да не се мъчите и двамата – да го цапнеш с чантата по главата или да му покажеш гърдите си. Но той вече е достатъчно зашеметен, предимно от себе си. Безмозъчният красавец е събрал цялата вселенска тъга във факта, че изобщо съществува. Скуката започва да плъзга студени пипала около шията ти и разбираш, че красотата няма да спаси света, затова казваш, че отиваш до тоалетната, и спасяваш света от красотата. Или поне себе си.

6. Мачо Свалячо

Ето го и него. Човекът, който крие тайната на любовта в малка черна чантичка, преметната по диагонал. Убеден е, че ще му се получи с теб. Все едно по някакъв странен механизъм, когато съзнанието му се е затворило завинаги, са се отворили всички женски крака на овой бели свет. Решил е, че вече сте гаджета, нарича те "бейби", облизва се. Разбираш, че безмозъчният красавец изглежда като професор по атомна физика в сравнение с този.

Кани те директно у тях. Каниш го директно по дяволите.

7. Духовитият хуморист

"Докторе, беше ужасно, сякаш присъствах на някакво напълно провалило се стендъп шоу. Имах усещането, че пътувам през тесен тунел, хлъзгав и тъмен, без изход, и не можех да избягам".  С тези думи би започнало лечението на травмата от срещата ти с Хумориста. Не само глупави, тези шеги се леят непрестанно, наедно със собствения му смях! А най-страшното е, че той разказва и вицове! Може би си на среща с Шкумбата? Не опитвай да се разсмееш насила, това е капан! Усмихнеш ли се веднъж, ще гориш в ада. Може би е време за такси, му казваш. А той отвръща: „Качват се веднъж в едно такси…“.

Виж защо мъжете обожават да са сами.

Виж защо не трябва да отлагаш хубавите неща.

Посети ни в инстаграм и виж какво можеш да спечелиш.
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *