ЛЮБИМИТЕ НИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА СПОРТ

Една седмица спорт преди морето върши чудеса. Виж с кои приложения ще ти е по-лесно и забавно да влезеш във форма.

0 коментара Сподели:

Колегите от SmartApps избраха най-добрите приложения за спорт през лятото. Сега вече нямаш оправдание да си стоиш вкъщи.

ENDOMONDO

Най-популярното приложение за спортуване и запис, използвано от потребители вече над 5 години. То записва и споделя информацията в собствен сървър, като може да въвеждаш изгорени калории, изминато разстояние, средна скорост и темпо и др. Готината опция, която откроява Endomondo от конкуренцията е, че има социален елемент и може да се включвате в известни събития, сред които 100 км Витоша, Велообиколката на София и каквото още се сетиш и откриеш в раздела Explore. За технологичните ентусиасти има и приложение за смарт часовници.
Свали от Google Play.
Свали от App Store.
Свали от Windows Phone Store.
Свали от BlackBerry World
.

RUNKEEPER

Ако си ентусиаст в бягането и искаш най-подробните данни за всеки път, когато спортуваш, RunKeeper е за теб. То ти дава подробна статистика за определен отрязък от времето или за части от дистанцията, за да сравняваш кога си най-бърз и кога най-бавен (и съответно да подобряваш представянето си). Тук също се записват данни като километри в час и изгорени калории, но също така ти изобразява на карта маршрута, който си пробягал.
Свали от Google Play
.
Свали от App Store.

RUNTASTIC

За Runtastic може да пиша много, защото имат огромна база данни от приложения. Имат специализирана програма за бегачи, отделни предложения за коремни преси, монитор за сърдечния пулс, крачкомер, лицеви опори, музикално приложение, за велосипедисти на шосе и екстремни. Целият този подбор има както безплатна възможност, така и платена с бонус функции. Удобни и леки за всеки телефон, независимо дали е най-мощния Samsung или някое китайско мъниче за 100 лева.
Открий ги тук за Android, iPhone, Windows Phone Store, BlackBerry

NOOM

Спортът и здравето са безсмислени, ако не се грижиш за тялото си през останалото време на деня. С Noom Weight Loss Coach въвеждаш хранителните ти навици, отговаряш на няколко въпроса за начина ти на живот и приложението автоматично ти изготвя хранителна програма или диета. От теб се иска единствено да въвеждаш информация всеки път, когато се храниш.
Свали от Google Play.
Свали от App Store.

NIKE TRANING CLUB

За да влезеш във форма не се иска единствено да търчиш на писта или в парка или да въртиш педали по цял ден, а от теб се очаква да раздвижиш и останалата част на тялото си. Nike е компания, която комбинира успешно технологиите и спорта, и неслучайно имат отлично работещото Nike Training Club. В него получаваш програми и упражнения директно от най-популярните спортисти – Лоло Джоунс и Мария Шарапова са две от имената, които грабват окото.

Свали от Google Play.

Свали от App Store.

 

Ако пък въобще не ти се занимава да спортуваш, ето нашите летни приложения  за пътуване.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *