9 неща, които научихме от епизода на Беър Грилс в Рила

или как Discovery Channel ни образова увлекателно за собствената ни държава

0 коментара Сподели:

1. Рила е безмилостна планина. Теренът е назъбен, с дълбоки пропасти и опасни скали. Всичко там изисква повече усилия, защото въздухът е разреден. 

2. Най-добрият начин да си направиш таймер за спускане е с възможно най-нов модел iPhone без калъфче. Таймерът е за еднократна употреба, но на кого му пука – за това има застраховки. Също така Siri обича да отброява.

3. Ако си танцьор в Юта с четири сестри, те връзват за няколко часа с главата надолу за дърво и ти насочват пистолет в лицето. За сметка на това в Лондон хората оценяват таланта.

4. Holy crap! се превежда „Майко мила!“.

5. Гледката е невероятна. Ще го повторим още няколко пъти, точно със същите думи, за да сме сигурни, че е станало ясно. Гледката е невероятна. Невероятна. Просто невероятна.

6. В Рила е пълно с вълци. Това обаче не притеснява Беър Грилс. Нито за секунда. 

7. Винаги е по-добре да преплуваш ледено езеро, отколкото да ходиш 40 минути през някакви храсти. Така пестиш време и усилия, а дрехите те чакат сухи на другия край.

8. Две жаби те засищат за два дни катерене. Разбира се, ако ядеш и костите. 

9. В България, дори да спазиш всички наредби, да пуснеш всевъзможни заявления и да получиш разрешителни, а даже и екип от трима души да те следва на всяка крачка, след това пак могат да те глобят. При това за палене на огънче в кутийчица, топване в езерце и ловуване на жабки.

Виж коя е бандата с две лица.

Научи нещо повече за Тео Чепилов.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *