Фибите, фибите – още са живи

И тепърва излизат на мода през 2019

0 коментара Сподели:

2018-а беше безспорно годината на шалчето за коса. Спокойната и безпроблемно шикозна прическа отдолу беше всичко, за което сме си мечтали. Тази година отново идва под ръка с помощници, този път това са фибите и техните производни.

Клиповете бяха прегърнати от всички Големи, от Gucci и Alexander Wang, до култови Instagram марки като Atout Studios и Kanel Denmark. Фешън блогъри, инстаграмъри вече ги разхождат по улиците като истински модни магове.

Закопчалките и шноли за коса могат да се окажат трудни за носене и със сигурност се изискват малки трикове, за да не го докараш като ученичка в прогимназията, но пък успееш ли да ги овладееш, ще имаш супер тренди визия само с едно щракване. Ще имаш онази Scandi-cool визия, при това дори и косата ти да не е в най-доброто си състояние.

Това е супер начин да промениш косата си, ако нямаш смелост да смениш прическата.

Разрови се в 90-арските си архиви, защото нищо чудно да има неща, които стават за носене и сега. Направи си тур из магазините за аксесоари, за да запълниш пропуските. А на нас ни трябва още съвсем малко вдъхновение, за да приложим тенденцията…

Виж кои са салоните в града, в които можеш да се разкрасиш.

Ако следиш модата чети тук.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *