ЛЮБИМИТЕ НИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ПЛАНИРАНЕ

Организирай деня си с най-добрите приложения за планинг и подредба на дневните задачи

0 коментара Сподели:

Приложенията за организиране и планиране са стотици хиляди в онлайн-магазините, но избрахме най-добрите, всяко от което изпъква по свой уникален начин.

WUNDERLIST

Ключовият момент в Wunderlist е възможността да създаваш списъци и евенти и след това да ги споделяш с приятелите си, които в идеалния случай също ще са свалили приложението. Синхронизира и се ъпдейтва по всяко време, сортираш си листите и ако си tech geek – може да свързваш твоя Android Wear и да управляваш приложението от джаджата.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

GOOGLE KEEP

Моето любимо приложение (сигурно защото е Google). Записваш си гласови или текстови бележки, като може да снимаш и с камерата – много удобно, когато трябва да вложиш някакъв график или таблица. Сортира ги като шарени лепящи бележки, което прави работата с приложението една идея по-забавно.

Свали за Android.

Свали за по-лесна работа с iOS.

 

ANY.DO

Едно от най-красивите приложения несъмнено е Any.do. Добавяш аларми, моменти, бележки, списъци изключително лесно, и получаваш след това нотификации по възможно най-малко натрапчивия начин. Всички се съхраняват в облачно пространство, така че може да ползваш приложението на колкото устройства искаш с твоя акаунт. Разполага със собствен autocorrect и собствена вградена платформа за гласово разпознаване, ако наистина те мързи да напишеш каквото и да било.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

TODOIST

Интеграция с Dropbox и Google Drive е една от най-полезните функции, заедно с възможността да преглеждаш уеб линкове без да се налагаш да отваряш цялата страница. Също има готин дизайн, облачно пространство и възможност за споделяне с други, като тук може да добавяш задачи от всяко приложение чрез опцията за споделяне.

Свали за Android.

Свали за iOS.

 

Нe смятаме, че има нещо лошо във Facebook Messenger. Виж защо така мислим.

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *