MAROON 5 – ANIMALS

Новото видео на бандата показва Adam и съпругата му в много интимна ситуация

0 коментара Сподели:

Adam Levine неведнъж е доказвал, че музиката му е истински рокендрол. А той не би бил такъв, без добре режисирано видео. Последното видео на бандата Maroon 5 „Animals“, чиято премиера беше едва преди ден, ни припомни колко добър вкус има Adam за жените и какъв късметлия е, че наскоро се омъжи за ангел на Victoria’s Secret. Неведнъж известни двойки са участвали заедно в еротично музикално видео, спомни си “You Are Not Alone” на Michael Jackson, “Bound 2” на Kanye West или “Secret” на Seal.

Maroon 5, Animals

Именно съпругата му Behati Prinsloo играе ключова роля в музикалния клип, който въпреки нетипичния сюжет, се е получил доста стилно. В него Adam е месар, който е обсебен от героинята на Behati от мига, в който тя влиза в магазина му. Видеото продължава с това как той започва да я преследва, а фантазиите му стигат до изключително интимни сцени с модела, по време на които ги заливат с кръв.

Maroon 5, Animals

Клипът определено няма да е по вкуса на всеки, но ние смятаме, че изборът на бандата да направят Adam и великолепната му съпруга главни действащи лица в „Аnimals“, е бил абсолютно правилен.

Хръвли око и на нашия топ на най-еротичните музикални клипове.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *