MUSTANG SPEED DATING

Как от Ford правят успешна реклама на най-новия Mustang

0 коментара Сподели:

Когато в навечерието на Св. Валентин предложили на случайни хора да отидат на спийд дейтинг с красиво момиче, те нямали представа колко забързана щяла да стане срещата им в действителност.

Ford, Mustang, Speed Dating

В началото всичко протича съвсем нормално – всеки разказва за себе си, но момичето спестява информацията, че е професионален стънт шофьор. На излизане от заведението, мацката предлага да ги повози в новата си кола, като изтъква, че все още не е свикнала да кара на предавки. Желаната реакция е постигната – поне двама искат да й покажат на какво е способна колата й.

Ford, Mustang, Speed Dating

След неколкократни проблеми със скоростите, умело изиграни от момичето, то ги отвежда на пуст паркинг, където им демонстрира мощността на последния модел Mustang, споделяйки им в последствие с какво се занимава всъщност. Според нас идеята е страхотна, а и на момчетата определено им е допаднало, ако съдим по реакциите от видеото.

А спомняш ли си рекламата, чиято цел бе да събуди съзнанието на хората за това колко прекалено голямо значение се отделя на цвета на кожата? Припомни си я тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *