Предимствата да си сингъл на Свети Валентин – мъжката гледна точка

Има толкова много неща, за които да си доволен

0 коментара Сподели:

Какъв хубав Свети Валентин се очертава само.

Предвиждам, че освен ако не се случи някакъв феноменален обрат на съдбата, в който срещам любовта на живота си на метростанция „Западен парк“, ще посрещна противоречивия празник със статус single. Това наистина ще е страхотен обрат, при положение че този район по никакъв начин не се вписва в обичайния ми ежедневен маршрут. Плановете ми за празника не са кой знае колко мащабни, но отсега знам, че няма да си викам, нито да ходя на проститутка. Това е за хората, които имат излишни 100 лв. в джоба. Аз съм по-прагматичен. Вероятно ще празнувам Трифон Зарезан, докато по телевизията вървят 1/8 финалите на Шампионската лига.

Който е казал, че щастието с пари не се купува, вероятно е бил сам на 14 февруари.

Ето и на какво още можеш да се насладиш, за да бъде празникът ти пълен.

Пиеш си вино колкото искаш

Това е един много специален момент, в който няма същество от женски пол, което да ти брои чашите, нито да те съди защо си си пуснал „Цвете мое“ на Сашо Роман. Няма и коя да зададе, признавам, логичния, но все пак тъп въпрос на коя к*рва от миналото си съм посветил тази феноменална песен. Отговорът е на никоя, просто с парчето виното повече ми върви. Докато още сме на виното. Искам да споделя една лична история. Закупих си намалено на 8 лв. и обявено като „Вино за самотни мъже през януари и февруари“ и останах изненадан от вкусовите му качества. Това ме мотивира да остана сам и през март.

Не изпитваш угризения, ако си пуснеш порно

Ако си обвързан и си пуснеш порно на Свети Валентин, това е признак за проблеми във връзката. Ако си го пуснете заедно, това е признак за хармонична връзка, а ако се снимате в домашно порно по случай празника, това е вечна любов. В ситуация като първата обаче със сигурност ще изпиташ угризения, ще си зададеш въпроси: „Защо така? Толкова ли ми е скучно?“. Когато си single обаче, това е без значение. Пускаш си който жанр ти е на сърце и си гледаш с ръце!

Не се срамуваш от стомашните си газове

Обилната празнична вечеря в хубав ресторант крие своите рискове. Ако си забравил да си вземеш Еспумизан, то втората част от вечерта е пред провал. Не и ако си single, тогава ефектите от празничната вечеря са без значение, защото втората част от вечерта така или иначе вече е провалена от липсата на дама, с която да бъде изконсумирана.

Изводът е, че когато си сам, по-лесно преживяваш провалите, но и трябва да внимаваш да не се отровиш със собствените си газове.

Можеш да прекараш спокойна вечер с истинската си любов – FIFA

О, да, тя е вярна, изкушаваща и води до пристрастяване и душевни оргазми! Вярно, че да посрещаш Свети Валентин с 11 атлетични мъже не звучи като най-добрата реклама, но когато говорим за FIFA, всички правила отпадат. И когато казвам как Погба е вкарал гол на Буфон, думата „гол“ придобива съвсем друго значение. Смисълът е различен, но и в двата случая носи радост.

Ставаш социално активен и отговорен заради хилядите цветя в кофите

Рискувам да бъда разбран неправилно, защото в крайна сметка Свети Валентин без цветя е като 8 декември без махмурлук на 9-и, но… Съгласете се, че човек би проявил недоверие към логиката на събитията в това да подариш голям букет с цветя на жена, за да може тя да го помирише, да се усмихне, да го сложи във ваза и два дена по-късно букетът да е в кофата.  Струва ли си те да загинат заради всичко това? Тук съм на страната на веганите. Не знам дали има движение за ВСВ – „Веган Свети Валентин“, в който вместо цветя, хората си подаряват прегръдки и целувки, но аз ще го основа. В името на успеха му смятам да не каня онзи опасния веган, който организираше кървави шествия с хора в тарелки.

Вижте сега, Свети Валентин е само веднъж в годината. Да си сам на него не е толкова страшно. По-страшно е да те пратят на командировка във Венецуела за празника.

Този Мадуро може да има готино име, но ситуацията там не е т*шак. Ако може да се вярва на Уикипедия, той е женен, което значи, че въпреки всичките проблеми на главата му няма да е сам на празника. Не е ли ирония? Oчаквайте следващия ми текст, в който ще разгледам и проблема да си сам мъж на 8 март, който също не е маловажен.

Любовният ни хороскоп е подходящ и за мъже, така че виж какво ти вещаят звездите.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *