COOL KIDS: МАРТИН АБРАШЕВ

Кой се крие зад името JustÁbro и какво общо има с Ъпсурт

0 коментара Сподели:

Мартин е на 18, но е вече легенда. Познат в гейминг средите като JustÁbro, той е един от състезателите ни в League of Legends. Сметнахме, че щом е успял да стане голяма работа в нещо, за което се иска много мозък и ловки пръсти, си струва да си поговорим с него и да разберем как и ние да хакнем системата в живота. Нещата бързо ескалираха и завършиха с липсинг на 3в1. Чети и слушай внимателно.

Как е да си League of Legends ветеран на 18?
Бих предпочел да съм на 16. Бих имал повече време за игра, защото реално ми харесва да играя играта, но в момента не мога да отделям толкова време за нея, имайки предвид, че съм в 12 клас и имам други неща на главата, които смятам, че са по-важни за бъдещото ми развитие.

Кое му е толкова якото на гейминга, сериозно?
Амиии, като малък бях бая пълничък и бях доста подиграван от околните. Имах няколко приятелчета, които не ми се подиграваха и присмиваха, но не можех да излизам с тях всеки ден, тъй като живееха далеч. Затова след училище сядах пред компютъра и намирах приятели в игрите. Игрите бяха нещо различно, нещо интересно и с нетърпение чаках последните звънци, за да се прибера, да отворя играта и да се пренеса в друг свят, свят в който бях нещо. Бях като останалите. Бях съден по това, как играя. Това ми харесваше и гледах да се развивам в играта. С течение на времето видях, че ми се получава, и започнах да мисля по-надълбоко в игрите, отделях и повече време. Научих много от игрите, сериозно.

Каква роля играеш? Кой ти е любимият герой?  
В момента съм Тop laner. Там се играят основно танкове (герои, които трудно биват убити). Минал съм през почти всяка роля в играта, а любимият ми герой е Orianna. Тя е магьосница. Сравнително трудна, но забавна.

Как се измъкваш от ситуация в гейминга и в живота?
Зависи от ситуацията. В гейминга се опитвам да "outthink-на" опонентите си. В живота пък ми харесва с бой да решавам проблемите си. Шегувам се. Винаги гледам да премисля нещата внимателно и да излезем от ситуацията с възможно най-правилно взетото решение.

Кои са най-добрите играчи?
Смята се, че най-добрите играчи са корейските просто защото те се отдават напълно и дават 100% от времето си за играта. Аааа, и едно момче – Гошо Дракона от Дупница, не изпуска дракон пичагата…

Ако играеше нещо преди 10 години, какво щеше да е?
Сигурно друг вид спорт. Да кажем, волейбол.

Кой мускул се развива, че го наричат спорт?
Мозъкът, разбира се ! Научаваш се да мислиш логически, развиваш бая стабилни рефлекси. Пръстите ти стават бързи като на циганка джебчийка в автобус 111.

Какво не успяваш да "превъртиш" около себе си?
Не мога да "превъртя" много неща, всичко си иска време, нерви и други ресурси.

Три игри, които успяват да те закачат?
League of Legends играя я от 2011; World of Warcraft играех от 2006 до 2011; Counter Strike играя, откакто имам компютър.

Игри, от чието съществуване те избива на смях?
Puzzle Mania…  

Светът не разбира, че…
Всеки е различен и на Цонко Пицата, Иван Мухата и Маринела Депото не им пука какво мислите за тях. Както баба ви е казвала, гледайте си във вашите панички!

Защо ще се хвалим, че те познаваме един ден?
Най-вероятно заради някаква черта от характера ми.

Защо избра да ни липсингнеш това?
Защото Ъпсурт са големи, а 3в1 е класика.

Покажи твоята неочаквано добра комбинация на NESCAFE.bg, избери си песен, запиши своето яко Lip Sync видео и играй за чисто ново MINI! #neochakvanodobrakombinacia

 

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *