Поглези женските си страсти през март

Ако си решила този месец да го отпразнуваш подобаващо и по женски, ние имаме идеалния начин и точното място

0 коментара Сподели:

Да, това е празникът на майките. Да, това е социалистически празник. Да, не е нормално да се вълнуваме толкова, но истината е, че всяка възможност да отпразнуваме женствеността си е добре дошла за всички работещи и уверени млади дами, които искат да се поглезят поне през един определен месец в годината. Затова с радост ти съобщаваме за любимото ни осмомартенско събитие, което буквално ни накара да тръпнем в очакване.

То ще се проведе на 8 март на ниво 1 в любимия ни The Mall, където ще те поглезят наистина подобаващо за празника.

Всички гости и посетителки ще могат да се насладят на безплатни (!!!) прически и грим на място, а отново там ще те очакват и специалните им гости – очарователните блогъри Антоанет Пепе и Ивана Александрова. Младата майка, блогър и влогър Антоанет Пепе ще сподели кои са най-актуалните модни тенденции за предстоящата пролет, а също така ще ти даде идеи за красив и бърз стайлинг. Бюти експертът Ивана пък ще разкаже за най-актуалните тенденции в красотата и ще ни помогне със своите трикове за безупречен грим всеки ден. Двете дами са ни подготвили и много предизвикателства и награди с подаръчни ваучери, а ако там късметът не ти се усмихне – не се тревожи! В The Mall те очаква Колелото на късмета, от което може да спечелиш още приятни глезотии.

Събитието ще е в рамките на „Дни на женските страсти“, които ще започнат в The Mall от 8 и ще продължат до 11 март. Там те очакват неща, за които още отсега се нареждаме на опашка – любимците ни от Рокакока, които ще покажат впечатляващи техники за декорация на кецове и тениски, а почитателите на био козметиката ще имат възможност да се научат как да създадат ефективни домашни продукти за тяло с изцяло БИО продукти. Ако това не ти стига – до 11 март ще можеш да се насладиш на любими брандове по време на Beauty Expo, което ще се проведе на партерния етаж, като луксозният бранд Chanel ще представи продуктите от своите три основни линии – аромати, грим и грижа за кожата. Акцентът обаче ще бъде запазен, разбира се, за новия им аромат – Coco Mademoiselle Intense.

Бюти експото в The Mall ще зарадва своите посетителки и с още мечтани луксозни аромати, като Good Girl Eau de Parfum Légère от Carolina Herrera и Paco Rabanne с уханията си за Него и Нея – Invictus и Olympéa. Не забравяме да споменем и бюти експертите на Braun, които ще ти покажат тайните на гладката кожа, както и професионалистите в красотата Eucerin.

Те са подготвили специална изненада – високотехнологична дигитална маса за дерматологичен тест.

Тя определя типа на кожата ти, а след това можеш да тестваш най-подходящите продукти според резултатите си, както и да ги закупиш с намаление от аптека SCS.

За финал ти казваме, че тези дни на женската наслада и бюти експото в The Mall ще се проведат със специалното участие на L’Oréal Paris, а на място ще присъстват и приятелите ни от Corset с красив щанд и много награди. На теб ти остава само да дойдеш и да поглезиш женските си страсти подобаващо, за да мъркат приятно през цялата година. Точно както ще направим и ние.

Новите тенденции за любителките на екстравагантните решения.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *