#ТЯЛО НА ПОКАЗ: САША ГРЕЙ Е НОМЕР 1

Какво можеш да очакваш от една порно звезда? Абсолютно всичко!

0 коментара Сподели:

Саша Грей не е красавица. И въпреки че милиони мъже (и жени, и жени!) са мастурбирали на филми с нея, тя дори не е особено секси. Саша обаче притежава излъчване и присъствие, с каквито малко от нас могат да се похвалят. Както и вероятно най-ценното качество на света – жаждата за живот и приключения, включващи и изключващи черни пениси.

ПОЛЕГНАЛА МИ
Саша Грей беше велика порно актриса. Поне така твърдят дузината тематични награди, които получава през периода 2006-2011, когато се снима в такива филми. Точно такова е и мнението на феновете –

през миналата година тя все още е в Топ 10 на най-търсените порно богини в интернет, нареждайки се рамо до рамо с Аса Акира и Лондон Кийс, които обаче не са спирали да се раздават.

Онова, което различава Саша от всички останали, е нейната интелигентност и спокойствието, с което тя брани собственото си решение още на 18 да навлезе в индустрията за възрастни (впрочем тя продължава да защитава порно актрисите до ден-днешен).

Даваните от нея интервюта и участия в големи американски токшоу програми представят един нов поглед към порно звездите изобщо – встрани от това, че могат да глътнат един доста дълъг банан чак до дръжката, някои от тях познават добре както класическата британска литература, така и добрата електронна музика.

Защото истинското име на нашата героиня е Марина Ханцис, а прякорът й е комбинация от първото име на фронтмена на индъстриъл чудовищата KMFDM и фамилията на героя на Оскар Уайлд – Дориан Грей.

Ако интелектуалната страна на Саша не те интересува, спри да четеш точно тук и си пусни един от първите й филми – In Thru the Back Door от 2006. Бързо ще видиш на какво е способна.

Почти мръсна снимка

ПЕРОТО Е ПО-СИЛНО
Признаваме си, първата книга на Саша не е точно новата “Война и мир”. Издадената през 2011 Neü Sex всъщност съдържа най-вече нейни фотографии – вариращи от обичаен самосним до поп кич и еротична голота. Част от тях са правени от самата Саша по време на снимките на различни продукции, а когато снимането й е било напълно невъзможно, работата е поемана от годеника й Иън. „Заснетите кадри са запечатали емоцията, която съм усетила в даден момент. Те са отворени за интерпретация както от наблюдателя, така и от техния създател. Върху фотографските ми работи най-силно влияние са оказали Синди Шърман и Нан Голдин”, обяснява тя, а ние можем да препоръчаме фото книгата, особено ако си почитател на култовото списание Vice.

През 2013 излиза съвсем истинският й литературен дебют – The Juliette Society. Няма да се учудиш, че става дума за еротична новела, чийто сюжет звучи като разработка на сценария на “Широко затворени очи” на Кубрик. Оценките на книгата са колебливи, но ако държиш да се запознаеш с нея, бързо скочи до някоя книжарница – има и български превод под името “Обществото на Жулиет”. Във всеки случай няма как да е по-лоша от “50 нюанса сиво”, нали?

СЛУШАЙ Я, СЛУШАЙ Я


Вече споменахме за любовта й към KMFDM, което наричаме отличен музикален вкус. И нещата не спират дотук. До неотдавна Саша беше основен участник в експерименталната индъстриъл/ембиънт/нойз банда aTelecine, които никога не са се появявали по MTV, но точно това е идеята – да останат дълбоко под мерника на големите лейбъли. Тя споделя, че музикалната индустрия не е твърде различна от порното, вероятно затова се оправя толкова добре в нея.

Нещо повече – както при секс сцените, така и когато става дума за вкус и влияния, тя обича екстремностите, но никога ограниченията. „Ти например обичаш ембиънт и аренби, а аз – дет метъл. Защо не смесим всичко това заедно? Според мен, ако не харесваш еднакво силно Джеймс Браун и Lustmord, значи не си истински музикален фен”, обяснява Саша в едно от най-смислените обяснения на това, защо жанровете само се допълват и никога изключват.

Тези дни тя обикаля света като диджей (и прави жестоки миксове като онзи, който можеш да видиш по-долу) и записва парчета с любими наши хора като израелските сайк транс изроди Infected Mushroom и неофолк отците Current 93. Освен това Саша има внушителна, ама наистина внушителна колекция от плочи. Как да не уважаваш това?

Чуй и микса зa Earmilk!

ГОЛЯМОТО (?) КИНО
Кариерата на Саша започва в киното и продължава пак там. Този път – без поглъщане на пениси. Встрани от документален филм за порно индустрията и поява в сериала Entourage, Грей има и малко по-сериозни участия, които може и да не са съизмерими с ролите на Ди Каприо, но пък не се знае докъде имат потенциала да достигнат. Може би най-интересно е включването й в The Girlfriend Experience на Содърбърг, но и испанската продукция Open Windows е прилична – там тя дели главната роля с Илайджа Ууд.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Жена-мечта ли е Саша Грей? До голяма степен – да. Кой не би искал в живота си разкрепостена, авантюристична жена, която пее, диджейства, от време на време участва във филми и познава лично The Smashing Pumpkins?


ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА САМОЗАНИМАВАНЕТО. ДАМСКИ НАРЪЧНИК ЗА НЕДЕЛЯ СЛЕДОБЕД.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *