Арт Клуб

  • ул. „Цар Иван Асен II” 6, София
  • 02 946 13 77, 089 684 01 74
  • пн–сб 10:00–00:00, нд 10:00–22:00

Напоследък стана много модерно ретро елементи да бъдат включвани в интериора на готините заведения, които искат да се отличават от другите с оригиналност. Обаче има и такива култови места в София, които години наред остават верни на стила си без да модернизират поостарелия си облик, апелиращ към съзнанието на всички, спомнящи си с умиление за безгрижните времена на 80те и 90те. Едно от тези места, на които времето сякаш е спряло, е Арт Клуб.

 

Разположено на една от нй-старите и романтични улици в София, заведението ще те отведе на пътуване във времето. Там старите телевизори и куфари служат за маси, табуретките, които знаеш от хола на баба ти, се вписват идеално на фона на тухлената стена, осветена в мека светлина, а стиловият хаос хармонира учудващо добре, образувайки едно напълно завършено произведение на изкуството.

Такива са и хората, които посещават китното заведение на ул. „Цар Иван Асен II” 6 – симпатично ексцентрични, с пъстри и многостранни души, пламенни идеи и индивидуален стил. Ако търсиш вдъхновение, Aрт Клуб е твоето място, което със сигурност ще те срещне с интересни типажи в инспирираща обстановка.

 

По случай Коледа екипът на Aрт Клуб е приготвил нещо много специално за своите гости. На 7 декември в заведението ще се състои Коледен арт базар, където ще можеш да избираш между ръчно изработени Коледни сувенири, картички и други предложения за подаръци за някой любим.