Сгряваме душите си в най-хубавите зимни градини в София

Избери си твоето място и им гостувай смело, а после ще разказваш дали си имаш личен фаворит

0 коментара Сподели:
EDO SUSHI

Когато студеният сезон започне, нямаме никакво търпение да се появят, защото те определено са перлите на всеки ресторант.

Приютяват ни от късен септември до ранна пролет и всяка година успяват да ни изненадат с нова визия и красиви интериорни детайли. Зимните градини на любимите ни гурме локации са нашето убежище за страхотно кафе, вкусен обяд и разточителна вечеря, а как изглеждат те през обещаващата 2023 г., ти показваме на следващите редове. Избери си твоето място и им гостувай смело, а после ще разказваш дали си имаш личен фаворит.

Edo Sushi

на откриващата снимка

Според нашето скромно мнение колкото е важна компанията, с която ще споделиш вечерята си, толкова е важна и обстановката, в която магията ще се случи. В зимната градина на Edo Sushi цари уют, живописна гледка към Витоша и екзотичен източен дух. Интернационалното преживяване е подчертано от ястията, които покриват почти всеки сегмент от азиатската палитра от вкусове. Тепаняки майсторите пренасят страстта си към кулинарията и традициите право в твоята чиния, а резултатът освен вълнуващ и атрактивен за гледане е и страшно вкусен.

Sofia Ring Mall
088 666 1614

Roma Bene

Зимната градина на Roma Bene приласкава в светлата, уютна и просторна прегръдка, която е своеобразен оазис на добрия вкус по всяко време на деня. За нас италианската кухня е голяма страст и по тази причина си падаме по типичното за нацията съчетаване на хармонични вкусове, ароматни подправки и разнообразни кулинарни нюанси. Щастието е в простичките неща, затова и не ни трябва нищо повече от няколко класически рецепти, чаши вино и атмосфера, която носи пословичния дух на Ботуша. Viva Italia! Viva la Dolce Vita!

Sofia Ring Mall
088 883 3166

Crystal Burger & Steak

Представи си: най-добрите стекове от България, Аржентина, Австралия и Япония, прилежно аранжирани в твоята чиния, в обстановката на зимна градина, от която наблюдаваш посребрените върхове на Витоша… Crystal Burger & Steak предоставя възможността за едно сочно, гриловано и ароматно приключение в света на месото. Великолепната мраморизация е като див път, по който небцето открива нови светове. Салатените предложения са измайсторени така, че да допълват вкусовете, атмосферата и усещането за безкрай, което само една фантастична гледка може да събуди.

Sofia Ring Mall
088 919 5519

Memento

В която и от зимните градини на Memento да се озовеш, ще усетиш пословичното добро настроение, което кипи в гостоприемната му душа. Този добре познат спот за всички, на които им е важно да прекарат добре, те очаква от сутрин до вечер с най-подходящия за целта арсенал от питиета. Направи пауза от забързания ден и го освежи с фреш или ела сутрин за чаша ароматно кафе, при това от хубавото! Ако обаче наистина ти се иска да усетиш пулса на града, заповядай вечер, когато музиката бавно си проправя път по цялото тяло, светлинките огряват лицата, а коктейлите са способни на чудеса!

Facebook

KEBA

КЕВА

Клубът за естетическо възпитание на артиста винаги е притежавал онзи лежерен вайб, който кара хората дa разпускат тук целодневно. Зимната им градина е онова уютно кътче, което всеки познава повече от добре. То приобщава градския дух, скрива го в процепа на ул. „Раковски“ и го пуска чак когато си прекара добре. КЕВА посреща сънените погледи още от 10:01 с усмивка и чаша кафе, а вечер със студени питиета от всякакъв вид. Под светлинките, измежду етажите и сред всички цветове разпускаме след работа, следим яки събития и се чувстваме точно като у дома.

ул. „Г. С. Раковски“ 114
087 863 3505

Mediterraneo

Когато и да посетиш този градски оазис, където властва средиземноморският вкус, ще усетиш свежия полъх на морето дори и само наум, със сетивата. Mediterraneo разполага както с приказна външна градина, осмисляща летните дни в София, така и със зимна, която е своеобразен пристан за уютни преживявания. Тук може да посрещнеш всеки специален повод или просто да наминеш и да усетиш как е представено изкуството на живота през техните очи. Разбират го като платно, по което рисуваш с добри преживявания, вкусна храна и багри ароматно вино. Какво повече ти трябва?

ул. „Оборище“ 9 Б
088 664 4402

В съвремието любовта е: Лили Гелева и Христо Петков за любовта, която расте

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *