Spaghetti Kitchen

  • ул. 6-ти Септември №9, София
  • +359 890 566 666
  • 10:00 - 1:00

Spaghetti Kitchen не е поредното заведение за италианска храна. То е много повече от обикновено място за хранене, защото влизайки вътре, старателно създадената уютна обстановка отнася всеки любител на италианските кулинарни вълшебства на едно пътешествие на сетивата.

Първото нещо, което прави впечатление, когато влезеш в Spaghetti Kitchen определено е стъкленият покрив, който пропуска мека светлина през целия ден. Металната конструкция под него е в пълна хармония с микса от тухлените стени и дървени греди, а безспорен хайлайт са огромната лавица с различни видове вино, която покрива изцяло една от стените на заведението, и опън китчънът, позволяващ на гостите да надникнат зад кулисите.

Spaghetti Kitchen

Създадените специално за Spaghetti Kitchen зехтин и хляб са идеалният старт за всяко хранене, независимо дали бърз обяд или романтична вечеря. Те предразполагат гостите да се потопят в атмосферата и да се отдадат на удоволствието да вкусят истински специалитети, направени с много любов зад стъкления параван, който позволява на ценителите на хубавата храна да следят всяка стъпка от нейното приготвяне.

Spaghetti Kitchen

Отпивайки глътка от специален сорт червено вино, който може да бъде открит само в Spaghetti Kitchen, пътешествието продължава с богат избор от брускети, супи, традиционни спагети, печена на дървени въглища пица или сочно месце от грила. Един от нашите безспорни фаворити са брускетите с прошуто, поднесени ефектно със салата от домати и див лук.

Spaghetti Kitchen

За феновете на пармезана Spaghetti Kitchen са подготвили нещо наистина уникално – спаначена салата с панчета, диви каперси и орехова паста, поднесена в ефектна пармезанова кошничка.

Spaghetti Kitchen

Естествено, в менюто не липсват и изкусителни десерти, присъщи на италианската кухня. Един от тях е вкусното панджиало с маскарпоне.

Особено подходящи за есенния сезон ще са интересните предложения на Spaghetti Kitchen по случай Хелуин. Цветово те напълно ще отговарят на преобладаващия през месец октомври мек тиквен цвят. Скоро очаквай да ти покажем какво точно са ти подготвили готвачите курифеи на Spaghetti Kitchen в навечерието на Вси Светий.

Но независимо дали хапваш там за Хелуин или през всеки един друг ден от годината, Spaghetti Kitchen напълно ще оправдае очакванията ти за модерен инрериор и вкусна храна с високо качество. А за най-големите ценители на италианската кухня, заведението предлага зехтин, горчица и вино, с които да отнесеш вкъщи спомена за прекрасно изкараното време.